Volg een heftruckopleiding die bij je past in Eindhoven

0

De beste heftruckopleiding volg je in Noord-Brabant

De besturing van een heftruck is niet niets. Veilig werken met een heftruck is absoluut een pre. Veilig rijden kan gerealiseerd worden door middel van grondige instructies. Deze grondige instructies worden gegeven tijdens de heftruckopleiding. Haal daarom je eigen heftruckcertificaat in Eindhoven!

Verschillende soorten heftruckopleidingen

Wij bieden verschillende soorten heftruckopleiding aan, zo is er een basisopleiding. Deze opleiding is bedoeld voor cursisten die nog geen ervaring hebben met het besturen van een heftruck. Tijdens deze basisopleiding behandelen we eerst de theorie voordat we de praktijkruimte betreden. Daar leren de chauffeurs in de praktijk een heftruck te besturen en bootsen wij verschillende situaties na die in de cursisten in de praktijk tegen kunnen komen.
Tevens hebben wij een heftruckopleiding voor gevorderden, deze is voor cursisten die al enige ervaring hebben met het besturen van een heftruck. Deze verloopt sneller dan de basisopleiding, wel zullen we dezelfde punten behandelen. Ten slotte hebben we een herhalingscursus, deze is voor chauffeurs die al in het bezit zijn van een heftruckcertificaat maar deze binnenkort zal verlopen, of al is verlopen. Door de herhalingscursus kan het certificaat verlengd worden. De cursist hoeft niet het hele traject opnieuw te doorlopen, we zullen tijdens de heftruckopleiding in Eindhoven de bestaande kennis van de chauffeur opfrissen. Dit doen we vooral vanuit de veiligheid.

heftruckopleiding eindhoven