Alles wat je wil weten over drukwerk

Alles wat je wil weten over drukwerk

0
drukwerk

Flyers op verschillende formaten, gekleurde paraplu’s met het logo van je bedrijf of ansichtkaarten met mooie afbeeldingen erop. Noem het maar op, of je kunt het laten drukken bij een drukkerij. Wanneer je producten wil laten bedrukken met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo, heb je een enorm ruime keuze uit verschillende items. Zo zijn er verschillende producten met betrekking tot promotie, kleding, foto’s, buitenreclame, een roll up banner, relatiegeschenken en meer! Kortom: wat je ook wil laten bedrukken, het is mogelijk.

Drukwerk van de beste kwaliteit

Hoogwaardig drukwerk kun je tegenwoordig ook gemakkelijk online bestellen. Steeds meer en meer drukkers nemen via internet opdrachten aan. Lever eenvoudig je ontwerp aan, geef door wat je precies wil hebben en versturen maar! Het klinkt eenvoudig, en dat is het ook.
Kom je toch nog iets tegen wat je niet helemaal begrijpt? Dan kun je bij de drukker altijd terecht voor vragen.

Waarom is drukwerk zo effectief?

Posters, flyers en spandoeken: je komt ze bijna dagelijks wel tegen. Deze producten zijn de meest succesvolle vormen van drukwerk. Maar waarom? Dat is heel eenvoudig. Posters, flyers en spandoeken zijn simpel en doeltreffend. Daarnaast hebben ze allemaal een ruime oppervlakte zodat je er veel info op kwijt kunt. Een spandoek is natuurlijk een stuk groter dan een flyer. Maar een flyer lees je van dichtbij, en een spandoek vaak van een wat verdere afstand. Daarnaast kun je posters en flyers bijna overal wel kwijt. Dit geldt ook voor een spandoek, mits het op je eigen terrein is. Posters kun je nog weleens met toestemming ergens ophangen, en flyers kun je ook verspreiden op andere locaties mits je hiervoor toestemming hebt. Maar bij een spandoek ligt dit toch net even iets anders, gezien onder andere het formaat. Daarnaast worden posters en flyers vaak in een wat grotere oplage gedrukt, zodat je deze op veel verschillende plekken kunt verspreiden. Een spandoek wordt vaak in kleinere oplagen gedrukt, aangezien deze nogal wat ruimte in beslag nemen.

Wat kun je zoal laten bedrukken?

Paraplu’s, poncho’s, brochures, menukaarten, stickers en nog veel meer! Het aanbod producten om te laten bedrukken is enorm groot. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of je kunt het laten drukken bij een drukkerij. Relatiegeschenken zijn bijvoorbeeld ook erg populair onder het drukwerk. Dit komt omdat deze producten vaak wat minder vaak voorkomen dan bijvoorbeeld pennen en kladblokken. Bij relatiegeschenken kun je denken aan boekenleggers, ballonnen, aanstekers, petten, kalenders, wijnetiketten, tassen en nog veel meer. Daarnaast is kleding vaak ook erg populair onder het drukwerk. T-shirts, broeken, polo’s en badjassen, noem het maar op of je kunt het bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan werkkleding. Een trui kun je bijvoorbeeld bedrukken met het logo van je bedrijf, maar dit geldt ook voor petten, hoodies en andere kledingstukken.

Drukwerk online bestellen!

Bestel nu eenvoudig en snel je drukwerk via het internet bij een online drukkerij. Je levert via een formulier of een mailtje je ontwerp aan, geeft door wat je precies wil, en hiermee gaat het personeel van de drukkerij dan aan de slag. Zo heb jij binnen enkele dagen je drukwerk in huis!