Origineel drukwerk maakt het verschil

0
drukwerk

Je wordt er tegenwoordig bijna mee dood gegooid: pennen, kladblokken, kalenders en ander drukwerk materiaal. Het zijn allemaal bruikbare relatiegeschenken, maar niet in overvloed. Wanneer je zelf als bedrijf zijnde relatiegeschenkjes of een roll up banner wil gaan bestellen is het verstandig om hierbij goed na te denken over wat je precies wil gaan bestellen/weggeven. Wat zou je zelf graag willen ontvangen? Welke producten komen goed van pas? Pennen heeft iedereen tegenwoordig genoeg en dit geldt ook voor kladblokken etc. Zorg er daarom voor dat je origineel drukwerk besteld om het verschil te maken ten opzichte van andere bedrijven die nog steeds kiezen om pennen en kladblokken te laten bedrukken. Als je er echt uit wil springen met je drukwerk, kies je voor origineel drukwerk!

Drukwerk dat je niet vaak tegenkomt

Wanneer je graag drukwerk wil laten bedrukken dat origineel is, kom je vaak al snel uit op producten die je in het dagelijks leven eigenlijk niet zo vaak gebruikt. En dat is natuurlijk zonde, heb je origineel drukwerk gevonden en dan wordt het alsnog niet gebruikt. Maar gelukkig zijn er ook genoeg producten te vinden die je kunt laten bedrukken, die origineel zijn, en die dagelijks of in ieder geval bijna dagelijks gebruikt worden.
Snoepjes doen het altijd goed! Kies er daarom eens voor om snoeppotjes of pepermuntjes te laten bedrukken. Lekker voor onderweg of om uit te delen: snoepjes vallen altijd goed in de smaak en zijn nooit overbodig. Wat daarnaast ook een origineel voorwerp is om te laten bedrukken is een aansteker. Natuurlijk rookt niet iedereen, maar met een aansteker kun je ook kaarsjes in huis aansteken, loshangende draadjes van je jas branden (bij gebrek aan een schaar) en een aansteker opzak hebben is altijd handig voor wanneer iemand anders er een nodig heeft maar niet bij zich draagt.
In een regenachtig land zoals Nederland is een paraplu ook zeker niet overbodig. Veel mensen hebben standaard een paraplu op de achterbank van de auto liggen. Het is daarom ook helemaal geen gek idee om ervoor te kiezen om een paraplu te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo of de naam van je bedrijf. Kies hierbij voor een paraplu in de kleur die past bij jouw huisstijl om het plaatje compleet te maken.
Tegenwoordig al een stuk minder origineel, maar nog steeds wel functioneel is de USB-stick. Een klein en handig voorwerp dat eigenlijk altijd wel van pas komt.

Bestel nu ook jouw drukwerk online!

Om het bestellen van drukwerk nog gemakkelijker te maken, kun je ook online terecht voor het bestellen van posters, briefpapier, pennen en andere drukwerk voorwerpen en producten. Lever je bestand online aan, selecteer bij de eventuele keuzes jouw voorkeur en versturen maar! Bij online drukwerk bestellen heb je vaak ook nog het voordeel dat het bestellen razendsnel klaar is, waardoor je binnen enkele dagen je bestelde drukwerk al thuis bezorgd hebt! Kortom: reden genoeg om ook eens te informeren naar de vele mogelijkheden op het gebied van drukwerk bestellen. Grote kans dat het ook voor jou een uitkomst biedt!