Originele cadeautjes voor je vrienden en familie

0

Of het nu voor een verjaardag of een feestdag is, het is altijd fijn als je een gepersonaliseerd en origineel cadeau kan geven aan de mensen die je graag ziet. Het hoeft niet altijd een bon, zeep of pralines te zijn; een uniek cadeau is zoveel leuker om te krijgen én te geven!

Zeg het met een foto!
Een fotocadeau is een uniek geschenk waar je iedereen blij mee maakt. Het idee is heel eenvoudig; je laat een foto afdrukken op een voorwerp zoals een mok, kaars of koekjestrommel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kiest zelf een mooie foto uit en het voorwerp waarop deze foto afgedrukt mag worden. Desgewenst kan je er ook een tekstje bij laten zetten. Na ongeveer twee dagen wordt het fotocadeau bij je thuis geleverd of, als je dit wil, meteen bij de persoon aan wie je een geschenk wil geven.

Unieke geschenkjes voor unieke gebeurtenissen
Wanneer je een baby verwacht, een communicantje hebt of gaat trouwen, kan je misschien ook overwegen om een fotocadeautje uit te delen. Het is een origineler idee dan gewone suikerbonen  of snoeppotjes. Je kan een fotootje laten printen op magneten, badges, snoepblikjes, zeeplabels, … Je past alles aan naar je eigen wensen en budget.

Ontwerp je eigen verjaardagskalender
Een verjaardagskalender komt altijd van pas. Het is extra leuk wanneer je een mooi exemplaar in huis hebt dat echt bij jou past. Je kan er eentje gaan kopen in de winkel, maar je kan ook zelf een verjaardagskalender ontwerpen. Voor elke maand kies je dan een leuke foto uit je collectie. Op deze manier blijven je herinneringen levend. Je kan bijvoorbeeld bij elke maand een toffe foto kiezen van de jarigen van die maand. De kalenders bestaan in verschillende uitvoeringen; je kan kiezen voor een standaard verjaardagskalender, voor een jaarkalender of zelfs voor een familieplanner. Je kan vast ook wel iemand blij maken met een mooie adventskalender met een foto erop. Je ontwerpt hem volledig zoals jij dat wil.

Geef je zelf ontworpen verjaardagskalender cadeau
Wanneer je je familie met Kerstmis wil plezieren met een origineel geschenkje, kan je hen misschien een fotokalender cadeau doen. Het ontwerpen ervan is erg gemakkelijk en gaat snel. Je hebt het internet en een aantal mooie foto’s nodig. Zo maak je in een mum van tijd een kalender op maat voor al je familieleden. Voor een extra “touch” kan je de kalender laten afwerken met goudfolie. Door een verjaardagskalender te schenken, maak je meteen iedereen blij. De mensen die hem van jou krijgen zullen verrast en tevreden zijn met zo’n uniek geschenk, en bovendien zullen ze jouw verjaardag nooit meer kunnen vergeten!