Drinkgerei bedrukken: voor iedereen handig, eenvoudig af te stemmen

0

Ben je op zoek naar een weggever waar iedereen wel wat aan heeft? Voor jong en oud, sportief of niet, met of zonder hobby’s, is drinkgerei altijd nuttig. Het is belangrijk een geschenk te geven dat je relatie ook echt gebruikt. Alleen dan wordt je merk écht gezien. En niet 1 keer, ook niet 2 keer, maar véél vaker! En dan doet de kracht van de herhaling zijn werk. Bewust en onbewust wordt de gebruiker steeds weer aan je herinnerd, bij elk kopje koffie of elk glas water. Op die manier blijf je hangen en creëer je een voorkeurspositie. Maar wanneer zet je wát voor drinkgerei in?

Mokken zijn veelzijdig!

Mokken om te beginnen zijn een van de meest gebruikte relatiegeschenken. Naast pennen is een mok bedrukken een hot item dat ook hot blijft. Ze zijn veelzijdig en erg goed en duidelijk te bedrukken. Mokken kun je inzetten als persoonlijk geschenk, bijvoorbeeld voor een afscheid of jubileum. In dat geval kun je een mok niet alleen van je logo voorzien, maar ook van een mooie boodschap. De relatie zal zich dan vast enorm gevleid voelen. Plus, je zet precies het juiste in; niet te duur, niet te simpel en goedkoop. Het is namelijk zo dat een relatie die iets groots en duurs krijgt, zich vaak alleen maar ongemakkelijk voelt. Dan past een mok perfect. Mokken met logo kun je overigens niet alleen inzetten als relatiegeschenken, maar natuurlijk ook voor je bedrijfsservies!

Sportieve bidons

Ander drinkgerei waarmee je relaties blij maakt, zijn bidons. Bidons bedrukken kun je doen om bijvoorbeeld een sportteam te sponsoren. Maar deze sportieve drinkflessen zijn ook in te zetten op (sport)evenementen. Je bedrukt ze eenvoudig met je boodschap of logo en je hebt een herinneringwaardige weggever waarmee je laat zien dat je voor sportiviteit gaat. Er zijn zowel kratten als bidons die je mooi en duidelijk van jouw bedrukking kunt voorzien.

Top View Photo of Ceramic Mugs Filled With Coffees