De leukste weggevers voor de zomer!

0

Summer is here! Zwoele avondjes, hoge temperaturen en… op vakantie! Een uitgelezen moment om je relaties of medewerkers iets mee te geven voor op vakantie. Zo word je onthouden, hebben zij een leuk extraatje en wordt je logo ook in het buitenland gezien. Wat zijn dan leuke toepasselijke artikelen om te bedrukken en te geven? Waar moeten we beginnen? We lichten de leukste en populairste ideeën voor je uit.

Tassen, altijd handig

Tassen bedrukken om te beginnen is erg veelzijdig. Je hebt mooie reistassen, voor de handbagage bijvoorbeeld. Maar je hebt ook mooie strandtassen die je van je logo kunt voorzien. Rugzakken voor dagjes uit, you name it… Het leuke aan tassen? Dat je ze eventueel ook kunt vullen met coole goodies. Zonnebrand, een strandbal en ga zo maar door. Waar je een tas allemaal mee kunt vullen, daar komen we zo ook nog eventjes op. Tassen zijn leuk met goodies erin, maar ook op zichzelf.

Handdoeken zijn veelzijdig

Je kunt ook handdoeken bedrukken met je logo of boodschap. Badhanddoeken, strandlakens, hamamdoeken… Het is leuk om deze producten te borduren met jouw logo erop. Zo weet je ook zeker dat je logo er niet af slijt. Ook niet als het nat wordt. Is het écht een waardevolle relatie, dan kun je ook iets groter uitpakken en een tas vullen met zo’n handdoek.

Pak wat kleiner uit met giveaways

Is het een potentiële of gewoon niet zo’n hele bekende relatie en is dit alles wat overdreven, dan is een klein cadeautje natuurlijk ook oké. En die kleine cadeautjes kun je ook als goodies in een tas verpakken, zoals we dat net al beschreven. Een zonnebril, daar worden veel mensen blij van. Maar ook after sun is handig, een beach tennis setje of een opblaasbare bekerhouder voor in het zwembad.