Een heftruckcertificaat behalen in Tilburg

0

BLOM: de beste opleider van Nederland

Bent u van plan om een goede heftruckopleiding te volgen? Woont u in de omgeving van Tilburg? Dan is BLOM opleidingen Tilburg de beste keuze. BLOM heeft al 25 jaar lange ervaring met het verzorgen van heftruck en reachtruck trainingen. Tevens is BLOM gevestigd door heel Nederland, zo is er altijd een opleiding bij u in de buurt!

Hoe ziet de heftruckopleiding in Tilburg eruit?

De heftruckopleiding is verdeeld in theorie en praktijk gedeelte. Hierbij worden grondige instructies gegeven. Na de theorie en praktijk uitleg zal er een examen afgelegd moeten worden. Wanneer beide examens met een voldoende zijn afgerond, dan ontvangt u een heftruckcertificaat. Met dit heftruckcertificaat mag u zichzelf een volwaardige heftruckchauffeur noemen.

Verschillende niveaus

De heftruckopleiding in Tilburg is onderverdeeld in verschillende niveaus. Zo is er een speciale heftruckopleiding voor beginners, gevorderden en experts. Op deze manier voorkomen we dat iemand boven of onder zijn/haar niveau moet presteren.

Verschillende soorten trainingen

Voor het behalen van uw eigen heftruckcertificaat kunt u dus kiezen uit de bovengenoemde drie opleidingen. Deze opleidingen kunnen gecombineerd worden met andere transportmiddelen, denk hierbij aan een reachtruck/ tijdens elke heftruckopleiding wordt er ook gewerkt met een electropallettruck en een stapelaar.

Heftruckopleiding Tilburg