Het perfecte industriële gas

0

Ben je al een tijdje opzoek naar de beste industriële gassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uitgegroeid van een regionale aanbieder tot een Europees gerichte marktspelen voor industriële gassen. Daardoor hebben wij jarenlange ervaring met industriële gassen en kunnen wij jou de beste gassen aanbieden. Ons leveringsprogramma omvat het complete pakket industriële gassen, zo zijn er in totaal honderd gassen en gasmengsels. Tevens kunnen wij ten alle tijden elk gewenste gassoort voor jouw toepassing samenstellen. Met een schat aan kennis en ervaring kunnen wij jou dus voorzien aan elk industriegassoort dat er bestaat.

Wat zijn industriële gassen en wat doen ze?

Industriële gassen worden in veel verschillende industrieën gebruikt om doelen te kunnen bereiken. De meest bekende gassoorten zijn: argon, stikstof, CO2, acetyleen, waterstof en helium. Deze gassen werken in combinatie heel goed. Dit gecombineerde gas staat ook wel bekend als menggas. De industriële gassen worden dus in veel verschillende branches geconsumeerd. Zo kan je als producent van de voedselindustrie het industriële gas nodig hebben. Tevens wordt dit gas veel geconsumeerd tijdens het lasproces. Industrieel gas maakt het namelijk mogelijk om verschillende lastechnieken uit te kunnen voeren. Ook voor overige branches kunnen industriële gassen nodig zijn.

Bestel het perfecte industriële gas

Ons aanbod bevat honderden soorten industriële gassen en gasmengsels. Onze perfecte gasmengsels voldoen helemaal aan jouw individuele eisen. Onze concepten zorgen ervoor dat de door jou bestelde gassen altijd en overal in de passende verpakking worden bezorgd. Dit ziet er niet alleen goed uit, het garandeert ook efficiëntie en veiligheid van installaties. De basis hiervoor zijn de eigenschappen van het gas, de toepassing, de te verwachten verbruikshoeveelheden en de algemene omstandigheden op de plaats van gebruik. Daarnaast behoren ook de planning, keuring, bouw, en onderhoud van de industriële gasinstallaties tot ons brede dienstenpakket.