Kom eens langs bij Landgoed de Wilmersberg

0

In de Lutte, verscholen tussen de prachtige natuur, vind je landgoed de Wilmersberg. Een prachtige locatie, voor een prachtig landgoed. Kort na de 1e wereldoorlog bouwde een Twense textielfamilie een buitenverblijf in de Lutte. De familie koos niet voor niets dit dorp uit, want zij stonden er om bekend om de prachtigste huizen te bouwen op de mooiste locaties. Zo ook in de Lutte, het buitenverblijf was prachtig. Tot op de dag van vandaag is dit monumentale landgoed in gebruik. De inrichting is natuurlijk gemoderniseerd, maar van buiten heeft het pand nog steeds zijn oude charmes.

Reis af naar het oosten van het land

De Lutte is een klein plaatsje in Twente, aan de Duitse grens. Je zou misschien verwachten dat hier niet zo veel te zien en te beleven is, maar niets is minder waar. Er is juist ontzettend veel te beleven in het oosten van het land, zolang je maar weet waar je moet zijn. Hou je echt van rust en kom je naar de Lutte om je hoofd leeg te maken en even bij te komen van een drukke periode? Dan is deze locatie meer dan geschikt. Het is heerlijk om een wandeling of fietstocht te maken door de natuur in de omgeving. Daarnaast beschikt het hotel over verschillende wellness faciliteiten.

Boek een arrangement

Pasen, hemelvaart en Pinksteren zijn al weer in aantocht. Een goed excuus om er eens op uit te gaan in eigen land. Boek een paas-, hemelvaart- of pinksterarrangement en geniet van de rust, de prachtige omgeving, de vele faciliteiten van het hotel en de leukste dorpjes rondom de Lutte. Reden genoeg om richting oost Nederland te komen en een overnachting te boeken bij landgoed de Wilmersberg. Ga er een weekend, midweek of een week op uit in eigen land. Meer informatie? Ga dan naar www.wilmersberg.nl.