Laat je merk registeren door een merkendepot

0
merkenbureau

Je merk registeren begint al bij het deponeren van je merknaam bij een officiële overheidsinstantie. Deze instantie bepaalt of je merknaam geregistreerd wordt. Je kunt je merknaam zelf deponeren of het laten doen door een merken bureau. De meest ruime bescherming krijg je als je jouw merknaam als een woordmerk deponeert. Je geniet van veel voordelen als je besluit om je merknaam als een woordmerk te registreren.

Onderscheiden van je merknaam

Een merknaam kan alleen geregistreerd worden op het moment dat je merknaam onderscheidend genoeg is en dat houdt in dat jet niet te beschrijvend mag zijn. De merknaam mag niet direct iets zeggen over de producten en/of diensten die je aanbiedt.
Als blijkt dat een merknaam zich juridisch gezien niet genoeg onderscheidt van een andere merknaam, dan kan je er voor kezen om een grafisch element toe te voegen aan je merknaam. Het onderscheidende karakter van je merknaam komt dan voort uit grafische elementen. Dit kan bijvoorbeeld een logo of een bijzondere weergave zijn.

Wacht niet langer en registreer je merk vandaag nog als een woordmerk en geniet van de vele voordelen. Voor eventuele vragen kan je ons altijd contact met ons opnemen.

merk registreren