Geniet van de vele voordelen van merk registratie

Geniet van de vele voordelen van merk registratie

0
merken bureau

Wanneer je een nieuw bedrijf, product of idee hebt dan wil je natuurlijk dat niemand dit dupliceert. Je komt op dat moment in aanraking met het intellectuele eigendom. Intellectuele eigendom, zoals handelsrecht, merkrecht, modellenrecht, auteursrecht en het octrooirecht. Deze rechtsvormen ontstaan op het moment als je iets bedenkt, ontwerpt of uitwerkt. Wanneer je een eigen onderneming hebt, dan is het van groot belang om jouw intellectuele eigendom goed te beschermen. Op het moment dat je dit niet doet, dan loop je het gevaar dat jouw concurrenten aan de haal gaan met jouw idee, ontwerp of uitwerking. De concurrenten zouden jouw werk dan kunnen kopiƫren, verveelvoudigen, namaken en of vervalsen. Als ondernemer wil je dit natuurlijk voorkomen. Een merken bureau kan je hier uitstekend mee helpen.

Waarom zijn wij het beste merken bureau?

Wij staan veel verschillende bedrijven en particulieren bij door het merk, idee of diversen te deponeren, te registreren en te bewaken. Door allereerst je merk te registreren en daarna keihard op te treden tegen iedere vorm van inbreuk, kunnen wij voorkomen dat iemand misbruik maakt van merk, idee of diversen. Wij werken samen met het beste advocatenkantoor, hierdoor is er sprake van specialisatie. Met onze samenwerking kan jij je bezig houden met de zaken waar jij goed in bent en regelen wij de rest. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken om eventuele misbruik van je merk. Wij zullen we dan namelijk contacteren en gaan wij om tafel met het advocatenkantoor. Wij zullen er dan voor zorgen dat de inbreukmaker niet alleen een halt wordt toegeroepen, maar ook dat hij/zij al jouw schade zal vergoeden.
Wil je een merk, idee of diversen registreren? Of wordt er inbreuk gemaakt op jouw merkregistratie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

merken bureau