Ja, ik wil!

0

Liefde kent geen grenzen. Je kunt het ook niet begrenzen. Zelfs een virus zoals het Covid-19 zal geen grip krijgen op de wil van mensen om elkaar de liefde te verklaren ten overstaan van al hun familie en vrienden. Dat betekent dat, ook in deze rare tijden, mensen nog elkaar het ja-woord geven. Wil jij dat ook? Maar wil je geen risico’s nemen? Dan is het slim om op zoek te gaan naar een goede locatie. Hieronder geef ik je een aantal tips voor het vinden hiervan. En niet te vergeten… tips om jouw bruiloft onvergetelijk te maken.

Wellicht dat het coronavirus jou juist dichterbij je aanstaande heeft gebracht. Doordat je (verplicht) veel tijd samen doorbrengt, kom je vaak dichter bij elkaar te staan. Het virus brengt natuurlijk ook een soort van verbondenheid doordat we dit met zijn allen meemaken. Denk maar eens terug aan de balkonserenades in Italië en het lied ‘ you never walk alone’ dat op een bepaald moment overal op de radio te horen was. Door heel Europa op hetzelfde moment. Dat is toch geweldig!

Nummer één

Naast de verbinding met elkaar en anderen heeft het virus ons ook de anderhalve meter maatschappij gebracht. Hoe gaat dat samen met een groots feest zoals jullie bruiloft? Daarvoor heb je een goede locatie nodig. Gelukkig zijn die er volop. Het maakt niet uit of je trouwlocaties in Groningen zoekt of Breda. Door heel Nederland zijn er genoeg locaties te vinden, die volop ruimte bieden aan jou en je gasten. Tip één is dus; zorg ervoor dat je een goede locatie vind!

Meer tips!

Een goede locatie is natuurlijk vrij algemeen. Wat houdt dat dan in? Naast dat er genoeg ruimte is voor jullie gezelschap, moet het mogelijk zijn voor de locatie om jullie wensen in vervulling te laten gaan. Als een locatie ervaring heeft met trouwerijen en grote partijen is dat een pre. Wanneer dat het geval is, is de kans namelijk veel groter dat het personeel weet wat er zoal moet gebeuren op zo’n dag. Om dat precies te weten is het is natuurlijk belangrijk dat jullie van tevoren in gesprek gaan met de aangewezen persoon. Die kan dan het personeel aansturen. Professioneel personeel dat de hygiëneregels in acht neemt is trouwens erg belangrijk om met een gerust hart ieder familielid in ontvangst te kunnen nemen. Ook jouw oom of tante die al op leeftijd is.

Met al die extra ruimte en regels kan het natuurlijk allemaal een beetje kil en misschien zelfs klinisch aanvoelen. Daarom is het des te belangrijker om goed na te denken over de sfeer. Houdt bijvoorbeeld rekening met de decoratie en verlichting. Ga hier niet op beknibbelen in jullie budget! Misschien is de belangrijkste tip wel dat het slim is om een weddingplanner in de arm te nemen. Die kan ervoor zorgen dat jullie grote dag er eentje wordt om niet te vergeten. Niet vanwege de corona, maar vanwege jullie!