Extra lange T-shirts, net iets netter en gemakkelijker

0

Hoe vaak zijn er niet van die momenten dat je graag een extra lang T-shirt aan had gehad in plaats van je standaard, meestal net iets te kort, shirtje?

Temperatuur heeft er vaak wat mee te maken, veroorzaakt door een koude wind; beweging natuurlijk ook, want T-shirts kruipen omhoog en afhankelijk van je figuur vallen ze niet altijd terug. Met een sixpack zal je daar geen probleem mee hebben, maar helaas is niet iedereen van ons daarmee gezegend. Toch dragen we graag dergelijke shirts, omdat ze goedkoop zijn en gemakkelijk aan te trekken.

 

Extra lange t-shirts

 

Maten

T-shirts komen, net als vrijwel alle andere kledingstukken, in verschillende maten. We onderscheiden S, M, L, oftewel klein, medium en groot. Voor kleine mensen is er nog XS of extra klein, en XL of XXL voor extra groot. Ben je dus niet zo groot en wil je toch een extra lang T-shirt, dan koop je gewoon een XXL shirt, maar ben je al groot, dan hik je vaak tegen de grens aan en mag je blij zijn als je het T-shirt nog net vast kunt zetten in je broek.

Variatie

De ronde hals en de standaard lengte van het T-shirt is er natuurlijk nog wel, maar ook dit kledingstuk gaat met de tijd mee. Om de populariteit nog groter te maken is men hier gaan variëren met lengte, de vorm van de hals, kleuren en opdruk. Op deze manier is er voor elk wat wils en kunnen ook langere mensen, we worden immers steeds langer, modieus en zonder problemen gekleed worden in een extra lang T-shirt voor heren.

Voordelen

Er zijn twee grote voordelen aan een extra lang T-shirt. Ten eerste kun je ze goed vastzetten in je broek. Dat staat een stuk netter en als je goed gebouwd ben, komt je figuur er beter mee uit.
Daarnaast hebben de meeste kledingstukken de neiging te krimpen in de was, dus ook T-shirts. Je extra lange T-shirt heeft dus wat langer te gaan voordat het te kort wordt om te dragen.

Niets is vervelender dan voortdurend je shirt naar beneden te moeten trekken, maar met een extra lang T-shirt is dat probleem verholpen.