Creatieve invullingen voor je tuinhuisje?

0
tuinhuis

Wat is een tuin tegenwoordig zonder tuinhuisje? Steeds meer mensen kiezen ervoor om een tuinhuisje toe te voegen aan hun tuin voor net dat extra beetje elegantie en sier. Maar naast dat een tuinhuisje erg mooi in een tuin staat is hij daarnaast ook erg handig en functioneel. Er zijn allerlei manieren om invulling te geven aan uw eigen tuinhuisje? Wordt het tuinhuisje alleen gebruikt als opslag of zijn er meer creatieve manieren om een tuinhuisje te gebruiken?

Voor de kinderen

 

Last van de kinderen in huis en zijn ze nodig toe aan een eigen plekje? U kunt uw tuinhuisje altijd gebruiken als speelplek voor de kinderen. Richt het tuinhuisje in als speelhoek met een zachte ondergrond. Kies uit verschillende speelelementen die passen bij de wensen van uw kind. Maak er een leuke speeltuin van met een glijbaan of klimtoestel. Voor de meisjes kunt u uw tuinhuisje ombouwen tot prinsessenpaleis of een stoere jungle voor de jongens. Zijn de kinderen wat ouder dan kunt u denken aan een tv met playstation en een mini koelkast zodat uw kinderen hier na school kunnen chillen.

 

Uw eigen bar

 

In de zomer zit u vaak met familie en vrienden gezellig in de tuin. Hierbij wordt vaak de barbecue aangestoken. Binnen uw vriendengroep of familie zal uw tuin vast de blits maken als jullie je eigen bar in je tuin hebben staan. Bouw uw tuinhuisje om tot eigen bar met barkrukken en een grote koelkast om alle drankjes koud te houden. Mocht het alsnog gaan regenen dan kan iedereen naar binnen.

 

Uw eigen sportschool

 

Vindt u een sportschool te massaal en traint u liever alleen? Bouw uw tuinhuisje om tot een heuse eigen privé sportschool. Schaf een aantal gewichten aan of een bankdrukset of squat-rek en u kunt dicht bij huis beginnen om met werken aan uw droomlichaam. Rust het tuinhuisje ook nog uit met een radio en een paar speakers en u bent klaar om te knallen.

 

Tegen de strenge winter

 

Ook de winter staat weer voor de deur. Indien uw tuinhuisje goed geïsoleerd is kunt u uw tuinhuisje gebruiken als gezellig onderkomen. Een heerlijke lounge met televisie en een elektrische haard om de winter door te komen!

 

Bent u nou geïnspireerd geraakt door deze ideeën en bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een tuinhuisje. Voor diverse soorten tuinhuizen op maatwerk kunt u kijken op www.lugarde.nl.