Online nieuwe kleding bestellen, met hulp van een personal shopper.

0

Je laten aankleden door een kledingstyliste is tegenwoordig makkelijk dan je in de eerste plaats zou denken. De diensten van professionals zoals kledingadvies en personal shoppers zijn erg toegankelijk en betaalbaar geworden. In dit blog kijken we naar hoe je online nieuwe kleding bestellen kan met de hulp van een personal shopper.

Online personal shopping en de kledingbox.

De nieuwe manier van curated shopping en kledingadvies zit verpakt in een box. Deze zogenoemde kledingbox is een dienst dat inmiddels wordt aangeboden door meerdere bedrijven in Nederland en België. Het idee is dat jij via een online intake of gesprek je wensen en voorkeuren aangeeft aan een online kledingstyliste.

Deze styliste is tevens jouw personal shopper en gaat met je voorkeuren en wensen aan de slag om een nieuwe outfit samen te stellen. Dit process neemt maar enkele dagen in beslag en al snel ontvang jij thuis of op een ander adres je kledingbox met nieuwe outfit of andere kledingstukken.

Een nieuwe stijl en inspiratie volgens de laatste mode trends.

Op deze manier kun je je laten kleden volgens de laatste modetrends, en kun je jezelf een nieuwe kledingstijl laten aanmeten door iemand die hiervoor op school heeft gezeten. De voordelen van deze diensten. IS dat het geheel op afstand plaatsvindt. Je betaald de kleding pas achteraf, kunt alles thuis op je gemak passen en betaal je alleen voor de kleding en niet voor het advies.

Gratis advies.

Het komt er dus op neer dat het kledingadvies van de styliste helemaal gratis is. Je betaald namelijk pas voor de kleding die je na het passen besluit te houden. Wanneer je helemaal niets wilt houden betaal je ook niets. Daarnaast betaal je niet meer dan dat de kleding items in een winkel kosten en dus de gewone retail prijs.

Zalando, Outfittery & House of Einstein.

Om maar enkele namen te noemen, er zijn meerdere aanbieders van kledingboxen. Op kledingbox.be vind je een compleet overzicht van de verschillende kledingboxen en hun verschillen en kenmerken.

Zo heeft fashion webwarenhuis Zalando een dienst genaamd ‘Zalon’. Waar je dus met de hulp van een online personal shopper nieuwe outfits of andere kleding kunt laten aanmeten. Of het nu gaat om een of meerdere outfits. Of alleen een broek, trui of jas. Het kan allemaal.

Ook het van origine Duitse Outfittery en het Amsterdamse ‘House of Einstein zijn goede opties voor een leuke kledingbox met goede kwalitatieve merken.

Verschillende merken, en USP’s

De kledingboxen lijken natuurlijk al snel op elkaar. Het is tenslotte een concept dat makkelijk over te nemen is, en waar weinig mis aan kan gaan. Toch is dit niet helemaal waar. Elke aanbieder heeft weer zijn eigen kenmerken en gebruikte merken. Dit bepaald ook welke doelgroep je wilt aanspreken. Daarom maken de meeste gebruik van een breed scala aan merken die bij hun stijl en doelgroep past. Zo kunnen ze iedereen voorzien van een nieuwe outfit, of je nu veel of weinig geld te besteden hebt.

Afhankelijk van welke aanbieder je gebruik maakt. Maakt het niet uit wat je doel is. Of je een nieuwe feest outfit nodig hebt, of wellicht iets zakelijks. Ook wanneer je alleen een nieuw paar schoenen met sokken of nieuw badpak voor de komende zomer nodig hebt, dan kan dit gewoon.