Let hierop bij het bestellen van drukwerk

0
drukwerk

Je kunt nog wel zo’n mooi ontwerp hebben gemaakt voor een roll up banner, flyer of ander drukwerk materiaal, maar wanneer je de bestelling niet compleet doorgeeft pakt het nooit uit zoals je zou willen. Wanneer je bijvoorbeeld een poster gaat bestellen, let je op andere aspecten als wanneer je een pen laat bedrukken. Bij vrijwel iedere bestelling van drukwerk moet je op andere aspecten letten. Drukwerk materiaal ter promotie, voor op de beurs of voor de horeca: er zijn veel verschillende thema’s wanneer het gaat om drukwerk. En ook hierbij geldt: bij ieder thema en ieder drukwerk moet je weer op andere details letten.

Het bestellen van posters

Het klinkt eenvoudig, even snel een aantal posters bestellen. Maar, je moet dan wel precies weten wat je wil hebben. Het ontwerp heb je zelf in de handen, maar daarnaast moet je nog meer keuzes maken wanneer het gaat om het bestellen van een poster. Allereerst bepaal je het formaat. Wil je een poster ter grootte van een A4? Of misschien wel groter of juist kleiner? De keuze uit formaten is erg ruim, dus het is belangrijk dat je goed voor ogen hebt op welk formaat jouw poster het beste uitkomt. Vervolgens moet je ook nog een keuze maken uit verschillende materialen. Zo kun je kiezen uit verschillende finishes van het papier. Ga je liever voor glans of gaat je voorkeur juist uit naar een matte bedrukking? Hierna kun je bij enkele drukkerijen ook kiezen uit het gewicht van het papier. Hierbij wordt vaak aanbevolen om gebruik te maken van licht papier. Maar je zou eventueel ook voor wat dikker en zwaarder papier kunnen kiezen. Wanneer je deze keuze hebt gemaakt, kun je er nog voor kiezen om de voorkant, achterkant of beide te laten bedrukken en eventueel kun je nog kiezen uit een luxe-afwerking. Dit laatste is een optie, je bent niet verplicht om dit te doen maar het is een extra optie.

In dit voorbeeld ging het om posters, maar ook bij ander drukwerk moet je een aantal keuzes maken voordat je het kunt bestellen. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je ook altijd nog de drukkerij zelf raadplegen. Als je er bijvoorbeeld niet helemaal uitkomt op welk formaat je je flyer wil laten drukken of welk formaat je zelf moet aanleveren om stickers te laten bedrukken, dan kan advies van de drukkerij heel erg fijn zijn.

Bestel nu makkelijk en snel drukwerk!

Je eigen drukwerk bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Bij veel drukkers kun je simpelweg al een druk gereed pdf-bestand aanleveren met snijtekens en zij kunnen direct hiermee aan de slag. Geen reden meer om het bestellen van je drukwerk uit te stellen. Het is eenvoudig en snel waardoor je je drukwerk ook snel in huis hebt. Bestel daarom nu ook snel jouw drukwerk en ontdek hoe gemakkelijk het is. Dankzij het ruime aanbod aan drukwerk zal er vast en zeker ook wel iets voor jou tussen zitten! En zo niet, kun je natuurlijk altijd vragen of er nog andere mogelijkheden zijn buiten het aanbod om.