Zijn de regels van visitekaartjes in het buitenland hetzelfde als in Nederland?

0

Nee, voor de mensen die van plan zijn de visitekaartjes internationaal te gaan gebruiken Then zit hier een vrij complexe handleiding aan vast. Elk land heeft zo zijn eigen gewoontes omtrent het aloude visitekaartje. Omdat het zo verschillend is in elk land is het niet zinvol hier op in te gaan in slechts een artikel. Wel cheap mlb jerseys wordt er in het artikel toegelicht hoe de regels zijn in Japan en Amerika. Dit om te laten zien hoe verschillend de culturen zijn en omdat deze landen vaak bezocht worden door zakenmensen uit het buitenland.

De regels van een visitekaartje in Japan

Zodra je een persoon uit Japan ontmoet zal hij/zij nooit een hand geven. Steek dan ook niet je hand uit bij het begroeten van iemand. Japanners maken een buiging bij het ontmoeten. Heb behaald? je cheap jerseys een sound? ontmoeting met meerdere personen? Dan zal degene met de laagste rang het diepste buigen. Als buitenlander hoef je hier niet per se aan te voldoen, maar dit wordt шуй natuurlijk wel gewaardeerd. Zoenen op de wang is not done. Elke vorm van fysiek contact wordt het liefst vermeden. Voor het visitekaartje geldt dat er aan een kant de Engelse taal komt te staan en monde aan de andere kant de Japanse taal komt te staan. Overhandig deze visitekaart met twee handen en zorg ervoor dat de naam direct gelezen kan worden. Vertel vervolgens wie je bent en voor wholesale jerseys welk bedrijf je werkt. Vervolgens geeft de Japanner zijn visitekaartje en je dient deze met twee handen aan te pakken. Leg dit kaartje voor je neer en bestudeer deze aandachtig. Schrijf nooit op dit kaartje. Het visitekaartje bepaalt de vorm van aanspreken.

De regels van een visitekaartje in Amerikavisitekaartje bedrukken

Het uitwisselen van een visitekaartje is heel gebruikelijk. Het formaat dat in Amerika gebruikt wordt is vele een mooi kleiner formaat. Besteed extra aandacht aan de vormgeving en titulatuur van Agi het kaartje. Gebruik ook de volledige naam op het visitekaartje (geen initialen). Spreek altijd Engels (ook al ben je met andere Nederlanders) en spreek de gesprekpartners aan met de titel van de persoon. Bedruk een visitekaartje dus snel!