Thema drukwerk bestellen was nog nooit zo gemakkelijk

0
drukwerk

Drukwerk is een verzamelnaam voor producten, items en andere voorwerpen die je kunt laten bedrukken bij bijvoorbeeld een drukkerij. Denk hierbij aan een roll up banner, affiches, stickers, maar ook kalenders, paraplu’s en bierviltjes kun je laten bedrukken. Het meeste drukwerk kun je onderverdelen in verschillende thema’s. Dit zijn promotie, huisstijl, horeca, fotoproducten, stickers, relatiegeschenken, presentatie buitenreclame, verpakking en kleding. Maar, welke producten vallen er nou onder welke thema’s?

Huisstijl drukwerk

Zoals de naam eigenlijk al zegt, staat bij huisstijl drukwerk de huisstijl centraal. Alle producten en items zijn geschikt om een logo of bedrijfsnaam op te laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, kladblokken etc.

Drukwerk voor in de horeca

In de horeca kom je verschillende producten tegen die je kunt laten bedrukken. Het meest voorkomende is natuurlijk de menukaart, maar daarnaast kun je nog veel meer producten laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld eens aan bierviltjes, bekers, polsbandjes, schorten, bestekzakjes, placemats en meer!

Relatiegeschenken laten bedrukken

Aanstekers, ballonnen, boekenleggers, petten, tassen, pepermunt en noem het maar op! Het aanbod relatiegeschenken drukwerk is ontzettend groot. Er zal vast en zeker wel een product/voorwerp/item tussen zitten dat voldoet aan jouw wensen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel laten bedrukken bij een drukkerij.

Presentatiemateriaal drukwerk

Tijdens een presentatie over bijvoorbeeld je bedrijf of je organisatie, kun je om de presentatie iets aantrekkelijker te maken, gebruik maken van verschillende soorten drukwerk. Beurs- en presentatiewanden, balies, displays, foamboards, tapijt en noem het maar op! Het meest voorkomende presentatiemateriaal om te laten bedrukken is waarschijnlijk de roll up banner, maar daarnaast zijn er nog veel meer leuke en originele vormen van promotiemateriaal voor tijdens een presentatie.

Kleding laten bedrukken

Naast briefpapier, posters en folders etc. is kleding waarschijnlijk ook een van de meest voorkomende producten om te laten drukken. En hierbij blijft het niet bij alleen een trui, T-shirt of pet, nee het aanbod kleding is natuurlijk veel groter! Denk bijvoorbeeld eens aan sportshirts, badjassen, werkjassen, overhemden, handdoeken etc.

Verpakking drukwerk materiaal

Naast producten zelf, kun je ook verpakkingen laten bedrukken. Wil je bijvoorbeeld een fles wijn aan iemand cadeau doen namens de zaak? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om deze cadeau te geven in een wijnverpakking die bedrukt is met de huisstijl van het bedrijf. Maar dit geldt niet alleen voor wijn, ook andere producten die je cadeau wil doen namens een bedrijf of organisatie, zijn het leukst om cadeau te doen in een verpakking met opdruk van het bedrijf.

Fotoproducten

Een foto op canvas of op hout laten bedrukken? Dat kan! Bij een drukkerij kun je je eigen foto laten bedrukken op bijvoorbeeld textiel, canvas, plexiglas of een poster. Wat daarnaast ook erg populair is, is het bedrukken van een smartphone hoesje met een eigen gekozen afbeelding. En alvast een tip voor de zomer: tuinposters zijn ook ontzettend leuk om te laten bedrukken. Kies hiervoor een vrolijke bloem, of een afbeelding van een zonnig strand. Hiermee fleur je je tuin direct op met behulp van eenvoudig drukwerk.