Behaal uw heftruckcertificaat in Venlo

0

De beste heftruckopleiding volgt u in Venlo

Wilt u graag de beste heftruckopleiding volgen van Nederland? Woont u in de buurt van Venlo? Dan is het een hele goede keuze om een heftruckopleiding in Venlo te volgen. Hiervoor hoeft u geen kilometers af te leggen, en kunnen wij u de beste heftruckopleiding aanbieden! Hoe? Wij hebben al jarenlange ervaring met het opleiden van cursisten tot volwaardige heftruckchauffeurs. Wij weten dus als geen ander hoe een goede heftruckopleiding er uit ziet!

Hoe is de heftruckopleiding ingedeeld?

Tijdens de heftruckopleiding wordt de theorie en praktijk met elkaar afgewisseld. Voordat u uw eigen heftruckcertificaat haalt, willen wij graag dat u de volledige controle over uw heftruck heeft. Dit kunnen wij realiseren met behulp van verschillende oefeningen. We hebben een speciale opleidingslocatie waarin hindernissen en verschillende ladingen staan opgesteld. Bij onze heftruckopleiding leert u op verschillende soorten heftrucks te rijden. Denk aan viertuigen met drie of vier wielen, stapelaar en electropallettruck. Op deze manier kunnen wij u breed opleiding en kunt u veilig aan de slag.

Verschillende niveaus zijn van groot belang

Om te voorkomen dat cursisten boven of onder hun niveau moeten presteren, hebben wij onze heftruckopleiding verdeeld in verschillende niveaus voor beginners, gevorderden en experts. De stof en de opleidingsduur zal bij deze niveaus wel verschillen. Met heftruckopleiding voor beginners zal de stof uitgebreid behandelt worden, deze heftruckopleiding zal twee dagen in beslag nemen. Tijdens de heftruckopleiding voor gevorderden zal de stof iets verkort worden, vanzelfsprekende elementen worden dan buiten beschouwing gelaten. De heftruckopleiding voor gevorderden zal een dag in beslag nemen. De heftruckopleiding voor experts is voor bestuurders die in het verleden als een heftruckcertificaat hebben gehaald, maar waarvan deze binnenkort gaat verlopen of al is verlopen. Met deze heftruckopleiding zal de stof opgefrist worden. Deze opleiding zal maar een halve dag in beslag nemen.

Heftruckopleiding venlo