Letselschade maar geen dader

0
letselschade

Wanneer je letselschade hebt opgelopen tijdens een verkeersongeluk, wil je graag weten wie hiervoor aansprakelijk is. Je kunt hier samen met de andere partij uitkomen, of juridische stappen ondernemen. Als je niet weet wie de dader is, kun je andere stappen gaan ondernemen. In dit artikel lees je dan ook meer over hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Na een aanrijding doorrijden

Als je een verkeersongeluk hebt gehad en de dader rijdt door, is dit strafbaar. Helaas komt het toch vaak voor en is het dan lastig om achteraf de dader op te sporen. Het is zeker niet onmogelijk en je kunt ook zeker hiermee aan de slag.  Het is verstandig om hierbij een bureau in te schakelen. Zo heb je dan iets meer handvaten om op te kunnen rekenen en sta je er niet alleen voor. In de meeste gevallen is het mogelijk om camerabeelden terug te bekijken. Hopelijk is hier een kenteken zichtbaar en kun je achterhalen op wiens naam de auto staat ingeschreven. Het is een handige manier om dichter bij de dader te komen. Vraag ook omstanders of die wellicht iets hebben gezien. Het kan zijn dat ook hieruit nog relevante informatie tevoorschijn kan komen. Wacht ook niet te lang met het aanvragen van de camerabeelden, omdat ze anders mogelijk gewist kunnen zijn. Wees er direct bij en behandel het zo uitgebreid mogelijk. Zodra de dader bekend is kun je hem aansprakelijk stellen voor de schade. Camerabeelden kunnen ook dienen als bewijsmateriaal. Deze beelden kun je indienen bij het Waarborgfonds motorverkeer. Je moet dan ook direct aangifte doen. Een letselschade advocatenkantoor kan je helpen bij het doorlopen van dit proces. Het geeft jezelf meer rust en alles wordt voor je uitgezocht.

Ben je opzoek naar een goed bureau, die je kan helpen bij letselschade? Neem dan voor meer informatie contact op via de website https://www.aanrijdingletsel.nl/