Ook bij sport zijn goede advocaten een must

0

Advocaten die zowel topsporters als sportbonden steunen

Sportrecht is een verzamelnaam voor alle rechtsgebieden die betrekking hebben op sport en recreatie. Sportrecht heeft voornamelijk betrekking op sporters en sportbonden of verenigingen. Onze advocaten in Hoorn ondersteunen daarom zowel topsporters die zich ongestoord willen focussen op het uitoefenen van hun sport als de bonden en verenigingen die problemen hebben met juridische kwesties.

Rechten bij de sport zijn onmisbaar

Sport is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een hele grote business waar vaak grote belangen op het spel staan. Niet alleen voor de individuele sporters maar ook sponsoren. De aandacht van de media valt niet te onderschatten, negatieve situaties worden snel de wereld ingeblazen. Sportrecht omvat alle juridische aangelegenheden die zich rond de sport voordoen. Daarom beslaat het ook meerdere rechtsgebieden, waarvan het arbeidsrecht, verenigingsrecht, eigendomsrecht en nog veel meer rechtsgebieden bij komen kijken en heel belangrijk zijn.

Waarom zijn onze advocaten de allerbeste?

Onze advocaten beschikken over een grote expertise en ruime ervaring op het gebied van sportrecht. Zo behartigen wij al jaren de belangen van individuele sporters, sportmakelaars, adviseurs, sportorganisaties en sponsoren. Tevens adviseren wij regelmatig op het gebied van spelers- en sponsorcontracten. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

advocaten in Hoorn