Een goede advocaat bij personen- en familierecht

0

Het beste advocatenkantoor bij een scheiding

Staat u op het punt om te scheiden met uw partner? Dit is al vervelend genoeg, daar wilt u niet nog meer zorgen boven op hebben. Kies voor het advocatenkantoor in Alkmaar, zo bent u ervan verzekerd dat er goed naar uw geluisterd wordt en dat u goed wordt geholpen.
Wij zijn gespecialiseerd in alle rechtsgebieden, u kunt dus met alles bij ons terecht. Daarnaast hebben wij een ruime ervaring op juridische terreinen. Graag behartigen wij al uw belangen. Voor het gerecht maar ook als adviserende zin.

Wat houdt personen- en familierecht precies in?

Het personen- familierecht is het rechtsgebied dat vooral scheiding en boedelverdeling, omgangsregels en alimentatie, het beschrijven van de huwelijkse voorwaarden regelt. Het is een onderdeel van het burgerlijk recht dat te make heeft met familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen. Het onderscheidt zich van andere delen van het recht met name door een grote mate van beslotenheid.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een menselijk inzicht is een pre. Een resultaat is namelijk maar een en dit moet niet ten koste gaan van alles. Daarom verdient enige soepelheid soms de voorkeur boven een hard optreden van een advocaat. Vanzelfsprekend worden de wensen van de klant nagestreefd. In het kader van huwelijksvermogensrecht worden de huwelijkse zaken helder geformuleerd. Tevens voorkomt de aanwezigheid van een gedetailleerd testament vele verschillende problemen. Binnen het personen- en familierecht is er vaak sprake van kinderen. Denk hierbij aan bepaalde omgangsregels, alimentatie en gezag. Kinderen en ouders kunnen ook op een andere manier met het recht te maken krijgen. Zo kunnen minderjarigen vanwege een ernstige opvoedingsproblemen op verzoek van hulpverleners onder toezicht worden gehouden of uit huis geplaatst worden. Aan de andere kant mogen ook rechten van ouders niet vergeten worden wanneer zij geconfronteerd worden met ingrijpende gebeurtenissen.

advocatenkantoor alkmaar