Te maken met economisch strafrecht? Schakel advocaten uit Hoorn in!

0

Het economisch strafrecht bestaat uit een breed terrein. Zo heb je het ‘klassieke’ economische strafrecht: denk hierbij aan delicten die door ondernemingen of personen in de economische sfeer zijn begaan. Het hierbij om de bestrijding van witwassen, het ontnemen van misdaadgeld, de handhaving van de financiële toezichtwetgeving. Niet alleen ondernemingen maar ook de bestuurders krijgen regelmatig te maken met het economisch strafrecht. De boetes zijn voor deze delicten vaak erg hoog. Ook kunnen er naast deze boetes andere maatregelen worden opgelegd, denk hierbij aan de stillegging van een onderneming. De goede naam en reputatie staan op het spel en natuurlijk de gevolgen die een strafrechtelijke veroordeling kan hebben. De bestrijding van economische criminaliteit is al jaren een moeilijk politiek onderwerp. Daarom is het verstandig om advocaten in Hoorn in te schakelen. Deze advocaten hebben veel ervaring op het gebied van economisch strafrecht.

Hoe zit het economisch strafrecht in elkaar?

In het economisch strafrecht heb je te maken met rechtsgebieden die elkaar kunnen overlappen en waarbij de overgang van toezicht naar opsporing en vervolging heel snel kan gaan. Het is namelijk goed mogelijk dat je op een gegeven moment als verdachte wordt gezien, waardoor jouw positie opeens is veranderd. Voor veel mensen is deze overgang duidelijk, zodat het nodig is om deskundig advies te krijgen betreft jouw positie, jouw rechten en de gevolgen die jou optreden en de andere instanties kunnen hebben.

Waarom schakel je advocaten uit Hoorn in?

Onze advocaten in Hoorn beschikken over een grote expertise en ruime ervaring op het gebied van economisch strafrecht. Zo behartigen deze advocaten al jaren de belangen van de personen die met een juridisch probleem zitten. Tevens adviseren zij regelmatig en bekijken zij de zaken met een menselijk inzicht. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met de advocaten uit Hoorn!