Het leukste landgoed hotel in Twente!

0

Kom je binnenkort naar Twente en ben je nog opzoek naar een locatie om te overnachten? Kom dan zeker eens langs in de Lutte bij Landgoed hotel de Wilmersberg in Twente. Overnachten in dit Twentse hotel is precies wat je wil. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en zelfs meer dan dat. Kom een hapje eten in het restaurant, breng een bezoekje aan de wellness boutique en geniet van de diverse faciliteiten die het hotel te bieden heeft zoals een zwembad en een tennisbaan. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit hotel Twente? Lees dan zeker nog even verder en ontdek waarom je binnenkort zeker eens langs moet komen.

De kamers van het hotel

De luxe kamers in het landgoed hotel Twente hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van allerlei fijne extra’s. Denk aan badjassen, badslippers, een Nespresso koffieapparaat, waterkoker, LCD televisie, wekkerradio en gratis WiFi! Of jou nou kort komt overnachten omdat je op doorreis bent of omdat je er een weekendje tussenuit wil met je familie, gezin of vrienden. Bij dit Twentse hotel zit je helemaal goed. De bedden op de kamer zijn recentelijk vernieuwd en kamer is ’s nachts helemaal donker. De omgeving is rustig en ’s nachts helemaal stil. De ideale locatie om helemaal tot rust te komen en te ontspannen.

De omgeving

Veel mensen hebben vooroordelen over Twente. Dat het er saai is en dat er niets te zien is behalve weiland, koeien en trekkers. Niets is minder waar. Er is juist van alles te beleven in het oosten van Nederland. Kom eens langs in Twente en ontdek de prachtige omgeving en al het andere moois dat deze streek te bieden heeft. Waar wacht je nog op? Wees op tijd met boeken zodat je verzekerd bent van een overnachting in dit 4 sterren hotel in Twente.

Gerelateerde afbeelding