Veel gestelde vragen over houten jaloezieën

0
Jaloezieen van hout

Houten jaloezieën worden steeds populairder. Steeds meer mensen kopen ze en vinden ze mooi staan in hun interieur. Ze zijn in veel kleuren te bestellen, en zijn op maat te maken. Zo passen ze in elk huishouden. Het voordeel is ook dat je ze zelf kunt verstellen en donkerder of lichter kunt maken. Zo kun je ze overdag open zetten waardoor je veel licht in je woon- of slaapkamer hebt. En kun je ze ’s nachts dicht doen zodat er geen licht naar binnen komt al je ’s Ochtens wakker word.

Houten jaloezieen

Algemene informatie over houten jaloezieën

De ladderbanden van de jaloezieën zijn over het algemeen in dezelfde kleuren te verkrijgen als de houten jaloezieën zelf. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat de ladderbanden van de jaloezieën een andere kleur hebben. Je kunt er ook bewust voor kiezen dan de banden andere kleuren hebben. Dit kan een leuk en speels effect geven.

De houten jaloezieën zijn gemaakt van Lindenhout en wordt soms ook wel Basswood genoemd en van Abachi hout en andere Afrikaanse hout soorten. Dit wordt vaak gedaan omdat Afrikaanse hout soorten enorm sterk zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je kleine en dunne houten plankje breekt. Bij de houten jaloezieën zitten er standaard ophangbeugels, afdeklat, schroeven en pluggen bij. Extra naar de winkel gaan om bijpassende schroeven en pluggen te kopen is dus niet nodig.

Een vraag die enorm vaak gesteld wordt is of er garantie op zit. Dit is meestal wel het geval. De algemene garantie is ongeveer 2 jaar. De garantie geldt alleen bij gebrekkige kwaliteit van het product. Schade door oneindig gebruik, ondeugdelijke montage, enige modificatie en verandering aan het product vallen hier niet onder. Let er dus wel op dat je geen aanpassingen aan het product uitvoert. Hierdoor vervalt je garantie dus.