Heerlijk fietsen in de regio Achterhoek

0

Wat is er nou fijner dan heerlijk fietsen, op je eigen tempo in een prachtige omgeving? In de Achterhoek zit je helemaal goed wanneer je het heerlijk vindt om door de natuur te fietsen. Dankzij de onwijs mooie omgeving in het oosten van het land, kun je urenlang de omgeving verkennen op je fiets. Kies voor een eenvoudige route langs tal van mooie plekjes, of ga juist voor een route met uitdaging! Waar je voorkeur ook naar uit gaat, in de Achterhoek zit je helemaal goed! Zeker wanneer je meerdere dagen wil gaan fietsen. De vele fietsroutes in deze omgeving kun je namelijk niet in 1 dag afgaan. Het is dan veel verstandiger om een overnachting in de regio te boeken, zoals bijvoorbeeld bij Hotel BonAparte. Dit hotel is het startpunt van diverse fietsroutes, dus wanneer je speciaal voor het fietsen afreist naar het oosten van het land zit je in de Achterhoek helemaal goed!

De mooiste routes

Na een fijne overnachting en een voedzaam ontbijt kun je van start gaan. Wanneer je het hotel verlaat en je fiets hebt gepakt, ben je direct op de juiste plek. Bij dit Achterhoekse hotel starten diverse routes die je kunt fietsen in de Achterhoek. Zo kom je langs de mooiste plekjes en zal je zeker je ogen uitkijken. Je hoeft je geen moment te vervelen, de prachtige bossen en de verdere omgeving van de Achterhoek zoals de vele leuke en gezellige plaatsen, bieden je genoeg om te kijken.

Het fietsen zat?

Ben je na een flinke dag fietsen toch even toe aan wat anders? Dan zijn er ook voldoende wandelroutes! Zo heb je meer tijd om de mooie omgeving in je op te nemen en te genieten. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de afwisseling, wandelen en fietsen gaan goed samen.