Een Europees gerichte marktspeler die diverse gassen aanbiedt

0

Wie zijn wij?

Wij staan bekend als een zeer succesvol bedrijf, zo zijn wij uitgegroeid tot een Europees gericht marktspeler voor industriële gassen. Wij hebben een aanbod dat honderden industriële gassen, levensmiddelengassen en koudenmiddelen bevat. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor het juiste gas.
Wij kunnen u voorzien van het perfecte gasmengel, onze medewerkers ontwikkelen namelijk met kennis en kunde exact de juiste innovatieve oplossing speciaal voor u. Hiermee zijn wij in staat om u een grote voorsprong te verschaffen op uw concurrenten.
Bij ons is kwaliteit heel belangrijk. Vandaar dat wij gassen ontwikkel die voldoen alle eisen, wetten en richtlijnen.

Wat is onze missie?

Zoals alle andere bedrijven hebben wij een duidelijke missie en visie.
Wij richten ons voornamelijk op het bieden van oplossingen met betrekking tot het leveren van gassen, propaan en koudemiddelen. Op deze manier maken wij het mogelijk om Nederland duurzamer en productiever te maken. Wij behalen deze doelstelling door te werken met zeer hoogwaardige producten en een uitmuntende service aan te bieden.
Ons grootste doel is winnen in de industriële zakelijke markt.

Wat is onze visie?

Wij hebben onze visie in drie belangrijke kernbegrippen samengevat.
Zo is alertheid een kernbegrip van ons. Wij zijn namelijk continu alert op nieuwe ontwikkelingen in de markt. We staan niet alleen open voor deze ontwikkelingen maar denken ook vooruit. Dit maakt ons een innovatief bedrijf.
Tevens is betrokkenheid een kernbegrip van onze visie. Zo streven wij naar een duurzame relatie met al onze klanten. Om onze relatie duurzaam te maken is luisteren heel belangrijk, hiermee kunnen wij te weten komen wat onze klanten belangrijk vinden. En kunnen we hier de juiste service aan bieden.
Ten slotte is vitaliteit een kernbegrip van visie. Zo doen wij ons werk met enthousiasme en veel plezier. Energie en teamspirit is onmisbaar. Zo nemen wij samen nieuwe beslissingen en doen wij dit weloverwogen.
Obstakels zien wij als uitdagingen om deze te overwinnen.

industriele gassen