Koudemiddelen die staan voor de beste kwaliteit

0

Wat zijn koudemiddelen precies en wat doet het?

Koelmiddelen zijn stoffen die veelal gebruikt worden in waterpompen om de warmte te transporteren en vervolgens af te voeren. De keuze voor koelmiddelen hangt af van verschillende factoren. Zo is de keuze afhankelijk van het kookpunt. Tevens zijn veiligheid en bescherming van het milieu ook erg belangrijk bij de keuze van koudemiddelen. Door de continue stijging van de energieprijzen is het energieverbruik ook een grote en belangrijke factor geworden bij de beslissingen.

De uitfasering van koudemiddelen

In bijna alle sectoren wordt er gebruik gemaakt van koelmiddelen.
Door uitfasering kan het lastig zijn om goed op de hoogte te blijven welke koudemiddelen verboden zijn en welke nog verboden gaan worden. Uitfaseren betekent het langzaam stoppen met leveren van een product of dienst. De uitfasering kan er voor zorgen dat u als ondernemer de keus moet gaan veranderen als het gaat om de koelmiddelen die u op dat moment gebruikt.

De vooruitgang van koelmiddelen

De allergrootste uitdaging is tegenwoordig het verbinden van milieuvriendelijkheid met rendabiliteit. Dit blijkt helemaal uit de voortdurende ontwikkeling van de koudemiddelen markt. Wij ondersteunen u bij het veilig stellen van de toekomst. Niet alleen door ons grote en goede assortiment koelmiddelen, maar voornamelijk met uitgebreide adviezen en services.

Het assortiment aan koelmiddelen

Wij bieden een assortiment aan koelmiddelen aan die voldoet aan al uw gestelde wensen. Zo kunnen wij u elk gewenst koelmiddel leveren. Tevens werken wij met toonaangevende fabrikanten, deze fabrikanten staan garant voor de allerhoogste kwaliteitsnormen. Onze kwaliteitswaarborg zult u merken vanaf het productieproces tot aan het vulproces.
Om deze belangrijke reden voorzien wij onze koudemiddelcilinders van speciale afsluiters, waardoor de cilinders niet door een andere externe partij gevuld kunnen worden. Op deze manier kunnen wij u een continu hoge productkwaliteit aanbieden die bevestigd wordt door middel van regelmatige controles.

koelmiddelen