3 Tips om meer Geld te Verdienen met Online Enquêtes

0

Het invullen van online enquêtes is of je nu een thuisblijvende ouder of een student bent of iemand, die gewoon wat extra inkomen wil, een geweldige manier om wat extra geld te verdienen. Maar het navigeren door de wereld van de online enquêtes is echter lang niet altijd makkelijk. Enquêtes invullen voor geld kan moeilijk zijn omdat je moet weten welke sites de moeite waard zijn, hoe je aan de slag kunt gaan en welke soorten beloningen je kunt verwachten. Niet alle sites betalen contant uit. Sommige sites betalen je in cadeaubonnen, vouchers, merchandise of zelfs in bitcoins! Dit artikel helpt je om iets meer te begrijpen over hoe de wereld van betaalde online enquêtes werkt en geeft je enkele tips over hoe jij jouw vermogen om beloningen te verdienen op deze sites kunt maximaliseren.

Hoe werken online enquêtes?

Over het algemeen worden deze vragenlijsten door onderzoeksbureaus ontwikkeld voor bedrijven, die op zoek zijn naar een bepaald type marktgegevens. Deze bedrijven kunnen bijvoorbeeld op zoek zijn naar informatie over:

 • Merkbeleving
 • Demografie
 • Meningen over productlanceringen
 • Effectiviteit van de marketingcampagnes

De gemakkelijkste manier voor bedrijven om de hoeveelheid gegevens te verzamelen waarnaar ze op zoek zijn, is door consumenten zoals jij te werven voor het beantwoorden van online enquêtes. De incentives, die aan deze onderzoeken zijn gekoppeld, dienen als compensatie voor jouw tijd.

Tips om het meeste uit jouw tijd te halen met betaalde enquêtes

Het is gemakkelijk om vast te lopen bij het invullen van enquêtes, die uiteindelijk de tijd en de moeite die je erin steekt niet waard zijn. Hieronder vind je een lijst met handige tips, die is samengesteld door ervaren invullers van enquêtes en die je zullen helpen om met een minimale inspanning maximaal voordeel te behalen.

1. Neem het serieus

Dit lijkt misschien gek of juist voor de hand liggend, maar als je legitiem een aanvullend inkomen wilt verdienen, moet je de enquête even serieus behandelen als school of werk.

Neem de tijd om zaken als een speciaal e-mailadres in te stellen, een gepland tijdsblok voor het invullen van enquêtes en spreadsheets om jouw tijd en inkomsten bij te houden.

Serieuze invullers van enquêtes zullen ook de tijd nemen om hun profielen volledig in te vullen en hun informatie regelmatig bij te werken. Dit zorgt ervoor dat jij in aanmerking komt voor zo veel mogelijk onderzoeken. Om jouw winst te maximaliseren, moet je ernaar streven om zo veel mogelijk enquêtes in te vullen.

2. Houd gedetailleerd de gegevens bij

Het is onmogelijk om te weten of je al dan niet winst maakt als je geen gedetailleerde gegevens over jouw enquêtes bijhoudt. Als alternatief zijn er tal van gratis, gebruiksvriendelijke spreadsheet toepassingen, die je op jouw computer of mobiele apparaat kunt openen. Met diensten zoals Google Spreadsheets kun je zelfs gegevens op verschillende apparaten synchroniseren. Je moet een notitieboekje of een spreadsheet met de volgende details voor elk onderdeel bijhouden:

 • Voltooiingsdatum van de enquête
 • Tijd die je eraan hebt besteed
 • Onderzoeksnummer
 • Verdiend geld of beloningen

Met deze gegevens kun je de ingebouwde vergelijkingen gebruiken om zaken te bepalen zoals hoeveel enquêtes je in totaal voor een individuele enquêtesite hebt ingevuld en wat jouw uurtarief is. Zo krijgt je een realistisch beeld van hoe veel je van bepaalde sites kunt verwachten.

3. Doe je onderzoek

Jouw tijd is kostbaar, dus je moet de onderzoeken waaraan je deelneemt zorgvuldig kiezen. Voordat je je bij een enquêtesite aanmeldt, moet je ervoor zorgen dat je de volgende vragen kunt beantwoorden:

 • Hoe wordt je vergoed?
 • Hoeveel enquêtes zijn er regelmatig beschikbaar?
 • Hebben anderen positieve ervaringen gehad?
 • Hoe vaak betaalt de site uit?

Zorg ervoor dat je voordat je je aanmeldt alle enquêtebedrijven op legitimiteit controleert. Er zijn veel geweldige sites, maar iedereen die inschrijfkosten vraagt of verwacht dat je veel ingewikkelde taken uitvoert, moet worden vermeden.

Tot slot

Het online invullen van enquêtes is een uitstekende manier om jouw inkomen aan te vullen. Als je je eraan verbindt en het als een serieuze onderneming beschouwt, krijg jij de kans om die geweldige beloningen te verdienen.