Steenkorven, de nieuwe trend in de tuin

0
steenkorven

De steenkorven, ook wel schanskorven genoemd, zijn in 2016 dé trend in erfafscheiding en tuininrichting. Dit komt omdat de korven eenvoudig te plaatsen zijn en gevuld kunnen worden met stenen naar uw persoonlijke wensen. Gemakkelijk en decoratief! De steenkorven zijn metalen omhulsels die gevuld kunnen worden met zogenaamde breukstenen. De korven worden bij Gabinova geheel op maat gemaakt. U wil is wens!

De laatste jaren zijn mensen bewuster geworden van duurzaamheid. De steenkorven passen geheel binnen dit kader. De korven zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal, wat ervoor zorgt dat ze zeer bestendig zijn tegen de diverse weersomstandigheden. Het is een milieuvriendelijke, onderhoudsvrije oplossing om snel een fraaie erfafscheiding te creëren in uw tuin.

Het plaatsen van de korf is zeer eenvoudig. Ten eerste moet er gezorgd worden voor een stevige ondergrond, zodat de korf niet zal verzakken. Voor korven hoger dan één meter en breder dan 30 centimeter is een verankering met palen nodig. Als de palen in de grond verankerd zijn, moeten de korven eroverheen geplaatst worden. Vervolgens zijn de korven klaar voor het vullen van de breukstenen.

Traditioneel wordt de steenkorf gebruikt voor het creëren van een erfafscheiding. Echter breekt Gabinova met de traditionele gebruiken van de steenkorven. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan gemaakt worden met steenkorven. Zo zijn één van de volgende opties een realistische mogelijkheid voor u:

  • Brievenbus
  • Tuinbank
  • Overkapping

Daarnaast is het ook mogelijk om een unieke ronde steenkorf te ontwerpen. Normaliter zijn de steenkorf altijd recht, maar bij Gabinova staat innovatie hoog in het vaandel!

Voor het vullen van de steenkorven heeft u volop mogelijkheden! Wat dacht u van smaragdkleurige glasbrokken? Of heeft u liever een stukje Pompeï in uw achtertuin met een vulling van lava krotzen? Zoals eerder gezegd, alles is mogelijk!