Garden lights, de nieuwe trend in de tuin

0
garden lights

De Garden lights zijn in 2016 dé trend in sfeerverlichting en tuininrichting. Dit komt doordat de Garden lights eenvoudig te plaatsen zijn en verkrijgbaar zijn in verschillende trendy designs.

Gemakkelijk en decoratief! De Garden lights zijn tuinlampen die gemaakt zijn van aluminium, glas of kunststof. Door de gebruikte LED-lampen heeft het product een lange levensduur en gebruikt het weinig energie.

De laatste jaren zijn mensen bewuster geworden van duurzaamheid. De Garden lights passen geheel binnen dit kader. De LED-lampen zorgen voor een levensduur van 50.000 branduren. Het is een milieuvriendelijke oplossing om sfeerverlichting te creëren in je tuin.

Bij het kiezen van een lamp moeten er een aantal stappen ondernomen worden om te zorgen dat u de juiste lamp kiest voor uw tuin.

Stap 1

Kies het aantal lichten dat u wilt hebben in uw tuin. Bereken vervolgens het wattage wat deze lampen nodig hebben.

Stap 2

Op basis van het aantal wattage kunt u bepalen welke transformator u nodig heeft. De kleinste transformator kan tot 21 Watt aan. De middelste gaat tot een maximum van 60 Watt. En tot slot gaat de grootste tot 150 Watt. Bij het kiezen van een transformator is het verstandig om er een te kiezen waarbij u vermogen overhoudt. Zo hoeft u bij een aanschaf van een extra lamp geen nieuwe transformator te kopen.

Stap 3

Afhankelijk van het type transformator wordt de kabel gekozen. Bij 21 of 60 Watt kunt u kiezen voor een 10 meter SPT-1W kabel. Bij 150 Watt wordt aangeraden om een 15 meter SPT-3W kabel te kiezen. Afhankelijk van het wattage van de transformator kunt u ook direct beginnen met een kabelverdeler of een verlengkabel.

Voor het kiezen van een garden light heeft u volop mogelijkheden! Wat dacht u van de zeer trendy Olympus LED? Of heeft u liever een traditionele Locos LED? Alles is mogelijk bij Haxo!