Slimme tips om verhuisdozen in te pakken

0
slimme tips om verhuisdozen in te pakken

De kans is groot dat je al eens in je leven bent verhuisd. Desondanks kan het nog steeds lastig zijn om de verhuizing goed te regelen. Dit is absoluut niets om je voor te schamen, een verhuizing is namelijk een ingewikkelde logistieke klus, zelfs voor mensen met veel ervaring. Dit komt voornamelijk doordat er veel komt kijken bij het regelen van alle zaken rondom een verhuizing. Zo heb je te maken met het in- en uitpakken van verhuisdozen. Daarnaast heb je ook nog te maken met het verhuizen van zware spullen, dit is vooral lastig als je niet op de eerste etage woont. In dit geval kun je eens kijken of je gebruik wilt maken van een verhuislift. Echter is het voor iedereen verstandig, op de bovenste etage en op de begane grond, om gebruik te maken van verhuisdozen. Helaas is niet voor iedereen helemaal duidelijk hoe je een verhuisdoos nou eigenlijk op een efficiënte manier inpakt.

 

Handige tips

Allereerst is het van belang om alle dozen te nummeren en deze nummers op een lijstje te schrijven. Hierdoor weet je zeker dat je alle dozen in en uit de vrachtwagen laadt. Daarnaast is het een stuk makkelijker om iets in één van de dozen terug te vinden. Bovendien kun je de dozen waar breekbare spullen in zitten te markeren met een rode stift. Hierdoor weet iedereen dat er voorzichtig met deze doos omgegaan moet worden. Als laatst is het aan te raden om alle dozen zelf in te pakken en dit dus niet door iemand anders te laten doen. Helaas kost dit meer tijd, maar achteraf zul je blij zijn dat je dit zelf geregeld hebt.

 

Inpakken per kamer

Om het jezelf makkelijk te maken is het handig om de dozen per kamer in te pakken en de dozen vervolgens in deze kamer te laten staan tot het in de vrachtwagen moet. Zoals hierboven aangegeven is, is het slim om de dozen te nummeren of van een sticker te voorzien. Wanneer het zover is om de dozen in de verhuiswagen in te laden, zorg ervoor dat de dozen van elke kamer bij elkaar staan. Hierdoor wordt het uitladen van de vrachtwagen ook weer een stukje makkelijker. Voor meer tips om verhuisdozen op de juiste manier in te pakken, kun je eens kijken op de website van verhuisbedrijf Draagkracht. Lees meer informatie op verhuisbedrijfdraagkracht.nl