Geniet van dit prachtige hotel de Lutte

0

De Lutte is een klein plaatsje in het oosten van het land, vlakbij de Duitse grens. Het staat bekend om de mooie natuur en de rust in de omgeving. Veel mensen brengen de Lutte een bezoekje als zij een wandeling of fietstocht willen maken en even goed tot rust willen komen. Na een drukke periode of een stressvolle tijd verdient iedereen het om even tot zichzelf te komen. De een doet dit door een paar dagen lekker thuis op de bank te hangen met Netflix, terwijl de anders liever een weekendje er tussenuit gaat in eigen land. Lijkt dit tweede je ook wel wat? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de Lutte.

Overnachten in de Lutte

Een dag in de Lutte is niet genoeg om optimaal te kunnen genieten van al het moois in de omgeving. Het is daarom verstandig om een weekendje of langer te komen. Je kunt dan overnachten in hotel de Lutte. Maak kennis met landgoed de Wilmersberg, een prachtig vier sterren hotel die van alle gemakken is voorzien en beschikt over diverse faciliteiten. Kom je voor de rust naar de Lutte? Dan heb je je handen vol aan de prachtige omgeving van het hotel en de bossen en natuurlijk het Lutterzand. Vind je het ook leuk om iets anders te ondernemen? Breng dan een bezoek aan een van de leuke dorpjes in de omgeving of maak gebruik van de diverse faciliteiten van het hotel. Denk aan een wellness boutique, tennis- en golfbaan en meer.

Boek een arrangement

Lijkt het je wat om eens een bezoek te brengen aan hotel de Lutte? U bent van harte welkom om bij de Wilmersberg te overnachten. Boek een arrangement naar keuze en geniet van al het moois dat op je pad komt.

Afbeeldingsresultaat voor twente landschap