Boetiek Hotel Bon Aparte is van alle markten thuis

0

Bij een Achterhoeks hotel mag je wel wat verwachten, en zo ook bij Hotel Bon Aparte. Dit hotel heeft zich gevestigd in een monumentaal pand uit 1870, aan de voet van de Lochemse berg. Veel mensen zouden de Achterhoek niet zo snel uit kiezen voor een hotelovernachting, wat erg jammer is. Het oosten van Nederland is namelijk een compleet ander stukje Nederland dan de rest. Dankzij de mooi omgeving heb je soms zelfs even het idee dat je je in het buitenland bevindt. Dit maakt de Achterhoek onder andere een erg geschikte locatie om er eens lekker tussen uit te knijpen en heerlijk tot rust te komen.

Kom heerlijk tot rust

Zoals net ook al kort werd benoemd, is Boetiek hotel-boetiek-bonaparteen Hotel Bon Aparte een erg geschikte locatie om even tot jezelf te komen. Geniet van een duik in het verwarmde zwembad, ga even rustig liggen/zitten in de sauna of werk aan je kleurtje onder de solarium. Wat daarnaast ook heerlijk rustgevend werkt is een lange wandeling door de prachtige natuur van de Achterhoek bij Boetiek Hotel Bon Aparte.

Sportief in de Achterhoek

Maar, in plaats van een wandeling kun je er ook voor kiezen om te gaan hardlopen, of een stuk fietsen of mountainbiken door de omgeving. Hotel BonAparte is het startpunt van verschillende fiets- en wandelroutes door de omgeving. Maar, ook daarbuiten zijn genoeg sportieve activiteiten te doen. Het oosten van Nederland beschikt over genoeg sportvelden zoals tennisbanen of golfvelden en meer!

Een zakelijke bijeenkomst bij Hotel BonAparte

Tevens kan je bij Hotel BonAparte in de Achterhoek een zakelijke ruimte huren waar je bijvoorbeeld een bespreking, vergadering of symposium kunt houden. Hierbij is overal aan gedacht, van een zakelijke sfeer tot catering en meer. Alles is aanwezig om een zakelijke bijeenkomst te kunnen organiseren.