Zitzakken en zitkussens voor comfortabel genieten in huis en tuin

0

Ben je op zoek naar een mooie loungestoel die comfortabel zit en er modern uitziet? De zitzakken van Today zijn dan precies wat je zoekt. Deze kussens hebben een fijne zitvorm met een leuning, zodat je rustig achterover kunt zitten. Omdat de stoel gevuld is, maar nog ruimte in zich heeft, zal deze zich helemaal aan je pasvorm aanpassen op het moment dat je erin gaat zitten. Zo ontstaat een comfortabele zit waar je heerlijk in kunt ontspannen.

Zitzakken van Today

Today is een Frans merk en heeft een ruim en mooi assortiment in woon- en keukentextiel. De functionele ontwerpen dienen het gemak en de gebruikte materialen zijn goed voor intensief gebruik en bestand tegen flinke wasbeurten. Verder onderscheidt Today zich met mooie effen kleuren in het spectrum van vrolijk/ voorjaar tot ingetogen/ modern/ najaar. De filosofie op hun producten heeft Today ook doorgetrokken op de grote zitzakken.

Voordelen Today zitzakken:

  • Mooi design
  • Afmeting van 80 cm hoog en 85 cm diep.
  • Comfortabel
  • Handig in gebruik
  • Sterke materialen
  • Mooie kleuren, waaronder blauw, groen, oranje en grijs
  • Aantrekkelijke prijzen. Al verkrijgbaar vanaf € 74,49
  • Laag in gewicht
  • Voor binnen en buitengebruik, makkelijk mee te nemen

Zitkussens bij de zitzakken

Bij de zitzakken horen ook een paar fijne zitkussens. Zowel door het gebruikte materiaal en vorm als de kleur zijn de kussens mooi om te combineren met de zakken. Een zitkussen is erg fijn als voetkussen als je in een zitzak zit, maar kan ook los gebruikt worden als speelkussen of kussen waar je prima op kunt zitten als je deze op zijn kant zet en erin gaat zitten. De kussens zijn op dit moment verkrijgbaar in de kleuren oranje en roze en zijn te verkrijgen voor maar €59,49. De afmeting van deze zitkussens is 120 bij 110 cm en 35 cm dik.
Voor de kinderen zijn deze zitkussens heerlijke dingen. Ze kunnen er fijn op relaxen en spelen. Bovendien is er niks leukers dan lekker in een groot zacht kussen te duiken, nietwaar?!

Zitkussen en zitzakken kopen

Omdat deze loungestoelen en loungezakken niet kapot gaan tijdens het vervoer zijn ze prima te verzenden met de pakketdienst. Op de site van VanKaarstotServet kun je met online voordeel deze zitkussens en zitzakken kopen en krijg je goede service en snelle levering.