Manieren om het bruidspaar te verrassen

0
manieren om het bruidspaar te verrassen

Staat er binnenkort een bruiloft gepland van een vriend, vriendin of familielid, denk er dan eens over na of het leuk is om het bruidspaar te verrassen. Een bruiloft organiseren kost ontzettend veel geld en het is daarom extra leuk om iets terug te doen voor het bruidspaar. In dit artikel lees je manieren waarop je het bruidspaar op een leuke manier kan verrassen

Spel tijdens de bruiloft

Organiseer een spel tijdens het feest waar het bruidspaar zelf nog niks van af weet. Vaak resulteert dit in hilarische taferelen. De hype die de laatste tijd het internet over gaat, is het spel met de schoenen. Het bruidspaar zit met de rug naar elkaar toe met allebei twee schoenen in de hand, een van de bruid en een van de bruidegom. Iemand leest bepaalde vragen voor, bijvoorbeeld: wie snurkt het hardst? Allebei houden ze de schoen omhoog van de persoon waarvan ze denken dat het hardste snurkt. Uiteindelijk levert dit erg grappige situaties op en de gasten leren het bruidspaar nog beter kennen.

Extra cadeau van alle gasten

Elke gast regelt natuurlijk zijn of haar eigen cadeau voor het bruidspaar, maar het is ook leuk om daar nog iets extra’s aan toe te voegen. Je kan alle gasten vragen om een klein extraatje mee te nemen, bijvoorbeeld een kraslot. Als iedereen één kraslot koopt, heeft het bruidspaar toch een extra groot cadeau erbij. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan een bierpakket. Je vraagt dan elke gast om een biertje mee te nemen. Uiteindelijk houdt het bruidspaar hier een gigantisch bierpakket aan over.

Verrassen bij thuiskomst

Je leest het steeds vaker op het nieuws: vriendengroepen die het huis van het pasgetrouwde stel volledig inbouwen met bierkratten, of kilo’s aan zand in de tuin storten. Dit is een soort stunt. Je kan het bruidspaar ook op een leuke manier verrassen, door bijvoorbeeld allemaal ballonnen in het huis op te hangen met kaartjes eraan van alle gasten. Ook kan je bijvoorbeeld de slaapkamer extra romantisch decoreren met rozenblaadjes en champagne.

Ben je zelf bezig met het organiseren van je eigen bruiloft en zoek je nog inspiratie voor je trouwjurk? Neem een kijkje bij Alberto Axu.