Laat ze zich niet nestelen

0
witte muis

Heb jij last van muizen? Of heeft jouw woonwijk last van een muizenoverlast dan wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. Voor dat je het weet zitten ze namelijk in je schuur, op zolder of in de kelder.

Geen prettig idee

Het is natuurlijk helemaal geen fijn idee als je weet dat er muizen in jouw huis wonen. Naast dat het geen prettig idee is kunnen zo ook zeker voor overlast zorgen. Als je bij jou in huis op zolder zitten dan is de kans groot dat de isolatie wordt gebruikt om nesten van te bouwen. Dit is natuurlijk iets wat je liever niet hebt en dat is ook volkomen begrijpelijk. Als je erachter komt dat er daadwerkelijk muizen bij jou in huis zitten wil je natuurlijk weten hoe je van de muizen afkomt. Dit kan op vele verschillende manieren en je zult ervoor moeten zorgen dat je het probleem bij de kern aanpakt.

Laat muizen zich niet nestelen

Als je muizen laat nestelen dan zullen ze zich snel voortplanten. Als muizen eenmaal een warm nest hebben zal dat heel snel gaan, zonder dat je er wat van kan merken. Iedereen die weleens een muizenplaag heeft gehad zal dit kunnen bevestigen. Je kunt ervoor kiezen om de muizen in een keer aan te pakken door bijvoorbeeld gebruik te maken van muizengif. Door gebruik te maken van gif zullen de meeste muizen snel weg zijn. Zorg er wel altijd voor dat je de muizen bij de kern aanpakt, door dit te doen weet je bijna zeker dat je een groot deel van de muizen aanpakt. Naast het muizengif kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van vallen. Eigenlijk zijn er twee soorten vallen die veel worden gebruikt. Het gaat hier om de klassieke val, die eigenlijk bijna iedereen wel kent en weleens heeft gezien. Daarnaast heb je ook nog de lijmval, deze val is niet bij iedereen bekend. De lijmval zorgt ervoor dat de muis blijft kleven aan de val en vervolgens ook niet meer weg kan. Het is ook nog een optie om gebruik te maken van beide vallen, hierdoor heb je natuurlijk veel meer kans.

Mouse