Wat kan een map verpakking voor uw product betekenen?

0

Waarom moet u vandaag nog beginnen met map verpakken?

Map verpakken zorgt ervoor dat bacteriën niet bij het product kunnen komen om deze te bederven. Ieder gas dat wij u kunnen leveren werkt bacterieremmend, zodat de houdbaarheid van uw product gemakkelijk verlengd kan worden. De gassen die het meest worden toegepast bij map verpakken zijn: stikstof, koolstofdioxide en stikstof.

Hoe werkt map verpakken precies?

het aller belangrijkste gas bij gasverpakken is koolstofdioxide. Deze gassoort verlaagd de pH-waarde van he product. Dit kan door goed door te dringen in de biologische membranen. Hierdoor kan koolstofdioxide de functie en doorlaatbaarheid van uw product veranderen. Door het oplossen van de koolstofdioxide is er een kans dat er een schijnvacuümeffect op kan treden. Een ander gassoort dat gebruikt kan worden bij gasverpakken is zuurstof. Dit zorgt ervoor dat het gesneden vlees zijn natuurlijke kleur behoud. Stikstof is een vervangend gassoort voor zuurstof. Deze gassoort wordt ingezet om oxidatie te voorkomen en het schijnvacuümeffect te voorkomen. Door de stoffen in te zetten bij de verpakking van uw product, kan de conversie aanzienlijk stijgen.
Mensen kopen vaak op hoe het product eruit ziet. Als het product er een tijd lang heel aantrekkelijk uitziet dan zullen meer mensen dit product gaan kopen.

map verpakken