De digitale dienst Cloud Hosting

0

Jeroen is 34 jaar en heeft een eigen bedrijf in de online marketing. Ze hebben daarom ook veel computers op het kantoor staan waar veel bestanden op staan waar verschillende mensen gebruik van moeten maken. Het is dan alleen veel werk om deze bestanden handmatig op deze computers te zetten. Gelukkig is er tegenwoordig een dienst dat je kan helpen het makkelijk delen van alle bestanden binnen het bedrijf. Het is dan alleen wel belangrijk dat Jeroen zich hier goed in verdiept zodat hij de juiste hoeveelheden heeft.

Hoe kan hij zich hier goed in verdiepen?

Er zijn verschillende manieren waarop Jeroen zich goed kan voorbereiden op het aanschaffen van de dienst Cloud Hosting. Hierbij kan hij dus een server huren waarbij hij zelf bepaald hoeveel geheugen en capaciteit hij hierop wilt. Zo kunnen al zijn medewerkers de bestanden gemakkelijk met elkaar delen en hoeft dit niet meer handmatig te gebeuren. Het is dan alleen wel belangrijk dat hij weet hoeveel geheugen en capaciteit hij heeft om het hele bedrijf van een server te kunnen voorzien. Dit kun je doen met een simulator op de website van een bedrijf zoals Tilaa.

Achteraf aanpassen

Als Jeroen er nou helemaal naast zit met het aantal geheugen en capaciteit is het voor hem ook nog mogelijk om het per maand aan te passen. Het is dan alleen wel belangrijk dat hij dit op tijd doorgeeft zodat het voor de 1e van de volgende maand nog doorgevoerd kan worden!