Breng elementen van je bedrijf tot leven

0

Ben je misschien werkzaam bij een bedrijf die veel doet met vormgeving doet of heb je zelf een bedrijf die hier werkzaam in is? Hoe tof is het dan om deze werken een mooie plek in je bedrijf te kunnen geven, bijvoorbeeld op je kantoor. Zo breng je gelijk meer sfeer aan op de werkplek en laat je ook zien wie je als bedrijf bent.

Waar begin je

Als je dan besluit om je werk in je bedrijf weer te geven, is het belangrijk om te bedenken op welke manier je dit wilt gaan doen. Mocht je veel doen met foto’s, dan kun je ervoor kiezen om deze op een mooie grote plaat weer te geven. Door bijvoorbeeld een foto op glas afdrukken. Het betreft dan vooral plexiglas en zijn transparante kunststof. Hierdoor is een foto die je op plexiglas afdrukt altijd zeer helder, waardoor het gelijk een blikvanger wordt. Je kunt dus de mooiste werken uitzoeken om dit naar voren te brengen in het interieur van je bedrijf. Mochten er dus klanten over de vloer komen, dan krijgen zij gelijk een beeld van het werk wat je als bedrijf levert.

Wat laat je zien

Ieder bedrijf heeft ook wel een eigen logo of bijvoorbeeld een slogan. Je kunt dit ook mooi weergeven in je bedrijfspand, denk bijvoorbeeld aan de ingang van je bedrijf. Mocht er iemand op bezoek komen, dan weet hij of zij gelijk dat ze op de goede plek zijn. Plexiglas is dus een heel goed product om, niet alleen foto’s, maar ook logo’s op weer te geven. Het wordt achter het glas geplaatst, waardoor het glas de afbeelding beschermt. Ook wordt er een witte laag achter toegevoegd, zodat de foto of het logo nog beter tot zijn recht komt. Dit geeft dus een heel mooi effect als je een foto of logo hebt met veel kleuren. 

Buiten het kantoor

Mocht je ook buiten het bedrijfspand wat willen toevoegen wat veel uitstraalt over je bedrijf, dan kan dat. Door bijvoorbeeld foto’s uit te printen op dibond platen kun je deze ook buiten kwijt. Dibond platen worden namelijk veel gebruikt voor reclameborden, wanddecoratie en ook gevelborden. Zo geef je gelijk vanaf buiten al een indruk over het bedrijf en kun je ook op die manier de aandacht trekken van mensen. Dibond platen zijn dus geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik en zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.