Wat te doen nu het najaar weer is aangebroken

0

Wanneer het najaar is begonnen en we weer meer binnen zitten, is het soms lastig om te bedenken wat je kunt doen. Wanneer het droog is, kun je nog prima naar buiten als je je goed aankleedt. Wanneer het weer eens regent en we liever niet naar buiten gaan, kan het toch wat lastiger worden. De spelletjes in de kast heb je al een tijd niet aangeraakt, maar wat je nog niet wist, is dat je deze ook een upgrade kan geven waardoor ze toch weer superleuk worden! Laat bijvoorbeeld je speelkaarten bedrukken!

 

Ga bij droog weer naar buiten!

Misschien staat je zin er in eerste instantie niet naar om in de herfst of winter naar buiten te gaan. Zit je misschien liever met een dekentje op de bank. Maar, het buitenleven kan ook in het najaar heel leuk zijn! Maak bijvoorbeeld een boswandeling of ga uitwaaien op het strand. In de herfst verkleuren de bladeren in prachtige kleuren en juist dan is het leuk om het bos op te zoeken! Neem gelijk wat bladeren mee om te drogen om vervolgens de leukste herfststukjes te kunnen maken wanneer het wel weer regent.

Wanneer je houdt van het strand in de zomer, kun je dit ook eens in de winter proberen. Vergeet je alleen niet goed aan te kleden! Daarnaast kunnen de herfst en winter heel erg fotogeniek zijn, neem dan ook vooral je camera mee voor als je naar buiten gaat.

 

 

Blijf je liever binnen of regent het buiten? Laat deze activiteiten je inspireren

Wanneer het buiten grijs en grauw is en je liever binnen blijft met een kop thee hoef je niet stil te zitten! Zo kun je bijvoorbeeld helemaal losgaan in de keuken en de lekkerste koekjes gaan bakken. Rond de december manden kun je ook heerlijke pepernoten bakken om deze vervolgens bij de haard op te eten. Daarnaast gaat er ook niets boven een lekker filmavondje. Plan een avondje op de bank met je familie voor wat quality time, of nodig je vrienden uit!

Misschien is het nu ook wel het perfecte moment om juist die taakjes te doen die altijd blijven liggen… Zo kun je denken aan het reorganiseren van je kledingkast. Dit lijkt misschien niet het leukste klusje, maar achteraf zal je jezelf heel dankbaar zijn. Of een grote schoonmaak, ook niet het leukste, maar wel een heel bevredigende taak.

 

Geef je spellen een upgrade door ze te bedrukken

Spelletjes spelen is en blijft een gezellige activiteit die je kunt doen wanneer je binnen wilt blijven. Wanneer je bepaalde spellen al een aantal keer gespeeld hebt, worden ze misschien wat minder leuk, maar je kunt je spellen gemakkelijk upgraden door ze te laten bedrukken! Niet alleen spellen, je kunnen ook je speelkaarten bedrukken! Een potje kaarten was nog nooit zo leuk als met jouw gepersonaliseerde kaarten set! Bij het bedrukken van speelkaarten kun je denken aan grappige illustraties of opvallende kleuren. Het bedrukken van speelkaarten kan vaak binnen enkele weken dus wanneer je dit nu regelt, kun je straks lekker spelen met een lekkere kop thee en die versgebakken koekjes!

Bron: http://bedrukken.nl

DELEN
Vorig artikelWaarom zou ik mijn ogen laseren?
Volgend artikelWonen