Waarom zou ik mijn ogen laseren?

0

Er zijn verschillende factoren die een rol kunnen spelen in uw beslissing om uw ogen te laten laseren. Uw oogsterkte is erg slecht en het heeft veel effect op uw leven, of u bent simpel genoeg klaar met die bril. Hoe dan ook, er is een oplossing voor uw probleem. U kunt namelijk gewoon uw ogen laten laseren. Ogen laseren is snel, pijnloos én effectief! Het is niet voor niks dat meerdere topsporters u voor waren. Goed zicht is fijn en iedereen zou de kans moeten krijgen om dat zonder bril of lenzen te ervaren. In het volgende artikel wordt besproken waarom u uw ogen zou kunnen laten laseren.

Ogen laseren, zijn mijn ogen geschikt?

De eerste vraag die u waarschijnlijk heeft, ‘Zijn mijn ogen wel geschikt voor ogen laseren?’. Dit hangt ervan af. In principe kan iedereen geholpen worden, maar het kan dan ook een andere behandeling worden als uw ogen niet geschikt zijn voor laseren. In dit geval komt een andere optie van pas. Dit is ook wel de Visian ICL. Verder heb je ook nog een implantlens die bedoeld is voor mensen waarbij de ooglens door de leeftijd minder soepel is geworden. Dan kan namelijk ouderdomsverziendheid ontstaan waarvoor een leesbril nodig is. Het kan bijziendheid, verziendheid en cilinderafwijkingen verhelpen.

Ogen laseren, wat zijn de opties?

In de alinea hierboven werden al een paar opties besproken. Ogen laseren, Visian ICL en een lensimplantatie. De eerste optie verklapt het al, ogen laseren. De andere twee zijn opties in het geval dat ogen laseren niet kan. De visian ICL is een alternatief waarbij mensen met een te dun hoornvlies en/ of een te hoge refractieafwijking als nog geholpen kunnen worden. Het is een lens gemaakt van elastisch materiaal dat voornamelijk bestaat uit collageen. Van nature komt dit al voor in uw lichaam, waardoor het lichaam dit ook snel accepteert. Een lensimplantatie is een alternatief voor mensen die vooral boven de 45 jaar zijn. De natuurlijke ooglens wordt tijdens de behandeling vervangen door een geavanceerde implantles die alle refractieafwijkingen corrigeert.

Ja of nee?

Dan staat u of voor de keuze, ja of nee? We hebben al genoeg opties voor u voorgesteld en waarbij het kan helpen. Het is natuurlijk goed te begrijpen dat dit niet alle zorgen wegwerkt. Het is niet zomaar een behaneling, het is een behandeling aan uw oog. Uw oog is nodig om de wereld om u heen te zien, en dat is niet zomaar iets. Gelukkig zijn er al meerdere mensen voor u gegaan en dit hebben gedeeld! Er wordt daarom ook aangeraden om eerst goed te informeren bij de desbetreffende website en reviews te bekijken. In gesprek gaan die het al hebben gedaan kan ook geruststelling brengen. Als u nog steeds twijfelt, neem dan contact op met een oogkliniek! Ze kunnen uw vragen goed beantwoorden en een gratis consult aanbieden indien nodig.