Slaapkamer een twijfelgeval?

0

Soms heb je van die slaapkamers die nou echt van die twijfelgevallen zijn. Je kunt er net niks mee. Je wilt uiteraard wel lekker een bed waar je gezellig met z’n tweeën in kunt liggen, maar die past dan weer niet. Zeker niet als je ook nog het formaat kledingkast hebt waar een imposante garderobe in past waar de koningin van Engeland nog jaloers op zou zijn. Twijfel dan niet te lang en neem een twijfelaar!

Voordelen twijfelaar

Een twijfelaar heeft ontzettend veel voordelen, het is gewoon de ideale tussenvorm tussen een kingsize en zo’n smal eenpersoons bed. De koude winternachten komen er weer aan, dat betekent dat jij als echte koukleum weer een ‘kacheltje’ zoekt ‘s nachts. In zo’n kingsize bed van 220 breed ligt die kachel alsnog veel te ver bij je vandaan, terwijl je in zo’n smal geval je kont nog niet kunt keren zonder dat jij je liefje bed duwt. Een twijfelaar is dan de ideale optie om lekker verwarmt maar comfortabel liggend de winter door te komen.

Ook in je eentje is een twijfelaar een top keuze. Met een breedte van 120cm heb je alle ruimte om als een zeester in bed te liggen. De wilde slapers onder ons zullen ook niet zo snel uit bed vallen. Hij past echter vrijwel in iedere slaapkamer, dus voor iedereen een genot!

Tips voor twijfelaars

Enkele tips voor iedere twijfelaar:

  • Neem wel een kingsize dekbed. Voor als jouw partner iedere keer de dekens inpikt.
  • Kies een vloerkleed, geen koude voeten voor jou als je er ‘s nachts uit moet.
  • Extra ruimte nodig in je slaapkamer? Neem dan een twijfelaar hoogslaper.
  • Neem een topdekmatras voor extra comfort.
  • Wil je net iets meer ruimte? Neem dan een twijfelaar van 140cm breedte.
  • Vergeet ook je kussen niet, zonder slaapt ook zo vervelend..

Zoals gezegd zijn er eigenlijk weinig redenen om geen twijfelaar te kopen. Bij Maxbedden heb je de ruimte keuze in kleur, stijl en materiaal dat je een echt paradijsje van jouw slaapkamer kunt maken. Heb je extra opbergruimte nodig? Geen probleem! Er zijn vele modellen te krijgen met onopvallende lades. Wordt je ook altijd lek gestoken door die irritante muggen? Kies dan voor een twijfelaar hemelbed. Ook voor iedereen die het perfecte matras al in huis heeft, heeft Maxbedden een ruim assortiment aan uitsluitend bed frames.

Twijfel daarom niet langer en haal een twijfelaar in huis!