SEA is dé sleutel tot succes

0

SEA staat voor Search Engine Advertising. SEA kan je inzetten voor een directe impact en direct nieuwe bezoekers. SEA is het adverteren in zoekmachines. Je dient per klik te betalen, dus per persoon die je website bezoekt. Het is verstandig om zoekmachine adverteren door een online marketing bedrijf te laten doen. Zij hebben immers veel ervaring en veel kennis.

De werking van SEA

Google AdWords is een onderdeel van Google waarmee je advertentie ruimte kunt kopen in de zoekresultaten van de Google. Als iemand een vraag heeft en hier online een antwoord op wil zoeken, wordt er vaak begonnen met zoeken via een zoekmachine zoals Google. Maar aangezien er vaak zo veel resultaten worden weergegeven, kijken mensen alleen naar de eerste 10 resultaten. Wanneer er dan nog geen antwoord is gevonden op de vraag, wordt de zoekterm vaak aangepast in de hoop dan wel een antwoord te kunnen vinden. Daarom is het erg belangrijk dat jouw website op de eerste pagina van de zoekresultaten wordt weergegeven, en dan natuurlijk het liefst zo hoog mogelijk want daar begint iedereen met het zoeken van de juiste informatie.

SEA is de beste investering

Iets wat bij offline marketing niet is te controleren is, zijn het aantal mensen die de advertentie hebben gezien of hierdoor de website hebben bezocht. Met zoekmachine adverteren is dit wel mogelijk, want er wordt betaald per klik en je weet dan ook zeker dat iedere euro die je uitgeeft iets oplevert. Tevens kan je meteen zien of er uit deze klikken ook een conversie is gepleegd. Ook biedt SEA de mogelijkheid om te zien hoe vaak een advertentie in de zoekmachine is weergegeven. Dit geeft een stuk meer inzicht of de advertentiecampagne zijn doel heeft behaald. Wacht niet langer en schakel een SEA specialist in voor zoekmachine adverteren en geniet van de voordelen.