Laser ontharen geschikt voor iedereen

0
laser-ontharen

Als u laser ontharen overweegt, loont het om u goed in te lezen. Ik weet dat het gemakkelijk is om meegesleept te worden door de belofte van een stoppelsvrij leven, maar het is o zo belangrijk om eerst de feiten (en bijwerkingen) te lezen – om er zeker van te zijn dat de behandeling geschikt voor u is. Een aantal punten op een rijtje.

Het proces klinkt pijnlijk, maar het valt mee

Laser therapeute Janine van Dijne legt uit dat laser ontharing werkt door het licht van een laser door het pigment in het haar te sturen. “Dit (licht) zet zich om in warmte, wat de haarzak en de haarbol beschadigt.” Het voelt als een snelle, scherpe pijn die pijnlijker is op een dunnere huid in de buurt van de neus, kin en slapen. Veel lasers maken gebruik van koelmechanisme (in feite een constant lopende koude luchtstroom waar de laser naar wees), wat echt helpt.

Geduld loont

Het duurt twee of drie weken na uw eerste behandeling om een ​​verschil te zien, en 8 -12 behandelingen om het volledige resultaat te krijgen. U begint echte resultaten te zien na 2 behandelingen of 8 weken. U moet ook heel regelmatig zijn met de afspraken omdat de haarzakjes zich allemaal in verschillende stadia van hun groei bevinden, dus u wilt ervoor zorgen dat ze allemaal de kans krijgen om te worden gelaserd.

Maak uw huid helemaal haarvrij voordat u naar een laser behandeling gaat

De laser kan reageren met haar op het huidoppervlak wat irritatie en misschien gevreesde verbrande haargeur kan veroorzaken.

U kunt niet direct naar de sportschool

De hitte van de laser blijft 24 uur in uw huid, dus geen gym, sauna’s, warme douches. Als u dat toch doet, loopt u het risico een heerlijke warme omgeving te creëren waarin bacteriën zich kunnen vermenigvuldigen en u vlekken kunnen geven.

Laser ontharen geschikt voor iedereen

Ook al lijkt het een gevaarlijk proces met een laser. In werkelijkheid valt het allemaal mee, en zeker de pijn. Het resultaat maakt dat u graag nog een behandeling wilt. Voor het gemak hebben we de beste laserbehandeling centra op een rijtje gezet.