Grote machines huren in plaats van kopen

0

Ga je binnenkort zelf een grote klus uitvoeren en weet je nog niet precies wat je nodig hebt? De meeste machines en gereedschappen die je nodig zal hebben kan je huren bij Boels. Denk bijvoorbeeld ook aan grote apparaten zoals een graafmachine of een lift om het dak te bereiken. weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Onze specialisten op het gebied van verhuur staan elke dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Voordelen van huren bij Boels

Boels is een van de grootste partijen op het gebied van verhuur van gereedschap, alle machines en materialen die je nodig hebt om de klus goed af te ronden kan je hier vinden. Ben je niet bekend met de werking van een bepaalde machine die je wilt huren? Dan is het ook mogelijk om een training bij ons te volgen. De specialisten staan elke dag klaar om je te adviseren over de verhuur. Voor zelfstandig ondernemers is er zelfs nog meer voordeel te behalen, met de Boels klantenkaart. Hierbij kan je altijd direct de machine en het gereedschap huren dat je nodig hebt. Het staat meteen klaar en je profiteert van nog meer voordeel. De prijzen liggen ook lager, als je een vaste klant bent krijg je standaard 10% korting. De betaling verloopt via automatische incasso zodat je hier ook niet naar om hoeft te kijken.

Zelf een graafmachine huren

Een graafmachine huren wordt vaak gedaan om de tuin af te graven, bijvoorbeeld als je een zwembad of een ander item in de tuin wil aanbrengen. je zou misschien denken dat je een speciaal rijbewijs nodig hebt om een graafmachine te mogen besturen, dat is echter niet zo. Je kan dit als particulier gebruiken als je op je eigen terrein werkt. Indien nodig, kan je wel een training volgen zodat je goed om kan gaan met de machine.

Ladderlift voor grote hoogtes

Het tegenovergestelde van onder de grond werken, is het werken op grote hoogtes. Iets wat ook regelmatig voorkomt bij een verbouwing. wanneer er aan het dak gewerkt moet worden bijvoorbeeld. Het komt ook voor dat een ladderlift huren wordt gedaan om verhuizingen op grote hoogte uit te voeren. Een ladderlift is in verschillende lengtes te huur bij Boels. Het apparaat is bovendien eenvoudig te transporteren omdat deze met een normale auto vervoerd kan worden.