En daarom zijn LED buizen zo populair

0

Zoals de naam al zegt, zijn LED buizen langwerpige lampen in de vorm van een buis. Deze zijn ideaal om langwerpige ruimtes of objecten mee te verlichten. Zo worden led buizen vaak gebruikt in industriële omgevingen. Dit komt omdat buis led verlichting bestand is tegen schokken en trillingen. Daarbij zijn de installatie kosten beperkt waardoor je voordelig meerdere led buis lampen kunt (laten) plaatsen. De led buis lampen zijn bevestigd aan een kabel (van verschillende lengtes) en deze wordt bevestigd met een buisklem.

Verschillen tussen LED buizen en tl verlichting

Veel mensen denk dat een tl lamp en een led buis lamp hetzelfde is. Maar dit is niet het geval! Een tl lamp en een buislamp met led hebben inderdaad dezelfde uiterlijke kenmerken, maar in de praktijk zitten er toch een aantal verschillen tussen. LED buizen zijn gemaakt van sterker materiaal en deze zijn tevens verkrijgbaar in meerdere maten. TL buislampen worden vaak gebruikt in huizen, kantoren en andere ruimtes. Terwijl LED buizen vaak gebruikt worden op industrieën, havens en dergelijke. Ben je opzoek naar een stevige lamp die lang mee moet gaan? Kies dan voor de LED buis lampen.led-buizen

Kom in aanmerking voor de EIA (Energie Investeringsaftrek)

Aangezien de LED buislampen voornamelijk bedoelt zijn voor bedrijven in de technische richting, kun jij met je organisatie in aanmerking komen voor de Energie Investeringsaftrek. Met deze subsidie kun je voordelig de overstap maken naar LED (buis) verlichting mits je hiervoor in aanmerking komt. Zoek dus eerst goed uit of dit het geval is, voordat je enthousiast allemaal led lampen gaat aanschaffen en er achteraf achter komt dat je niet in aanmerking komt voor deze subsidie. In dat geval is het nogal een dure investering die je uiteindelijk wel weer terug verdient. Maar het is toch een hele klap geld in een keer.