Een goede computerreparateur in of om Bergschenhoek vinden

Een goede computerreparateur in of om Bergschenhoek vinden

0

Je computer gebruik je waarschijnlijk (vrijwel) elke dag. Daarom komt het nooit uit als er iets defect aan is. Misschien zat je net vóór een belangrijke deadline of had je je verheugd op een avondje film kijken. Het is in ieder geval zo dat je device eigenlijk onmisbaar is en dat hij snel weer gerepareerd moet worden.

Maar voor welke reparateur kies je?

Je hoeft maar één keer “computer reparatie Bergschenhoek” of “laptop reparatie Bergschenhoek” in te voeren in de zoekbalk van Google en je wordt overspoeld met allerlei bedrijven die gespecialiseerd zijn in computerreparatie. Wil je die resultaten een beetje filteren, richt je dan op de resultaten in Google Adwords, Google Maps en op de bedrijven die al een paar Google-recensies bij hun naam hebben staan. Zo kom je waarschijnlijk sneller uit bij een betrouwbare reparateur.

Google Adwords

Google Adwords is steeds belangrijker aan het worden. Bedrijven die bereid zijn te betalen voor een hoge vermelding zie je in Adwords bovenaan staan. Dit betekent niet dat de resultaten onzinnig zijn, want de bedrijven die erin staan betalen voor elke keer dat een klant op hun link klikt. En dat heeft natuurlijk alleen zin als ze ook iets aanbieden dat jou interesseert – in dit geval een computerreparatie.

Google Maps

Google Maps vind je bovenin Google en geeft een kaartje van Bergschenhoek. Op dat kaartje staan met een rode stip de verschillende reparatiebedrijven in Bergschenhoek aangegeven. Daaronder kun je doorklikken naar de website van deze bedrijven en op de link naar de recensies doorklikken.

Google Recensies

Google Recensies geven de beoordelingen van eerdere klanten weer. Het kan zijn dat deze klanten een computerreparatiebedrijf alleen sterren hebben gegeven (1 – 5 sterren) of ook nog zelf een opmerking aan de recensie hebben toegevoegd. Welke vorm de recensie ook heeft, je krijgt er in ieder geval een goed beeld van het bedrijf door. Bij iedere review staat bovendien altijd een datum vermeld, dus je kunt meteen zien hoe recent deze is.

Enkele namen van reparatiebedrijven

Ook na de bedrijven onder Google Adwords, Google Maps te hebben bekeken en Google Recensies te hebben gecheckt, kan het nog lastig zijn om een keuze te maken. Daarom maken we je het nog eenvoudiger en geven we hieronder een drietal reparatiebedrijven weer, waar reparateurs werkzaam zijn die gegarandeerd te vertrouwen zijn.

PC Refresh

Met een toegewijd team wordt bij PC Refresh dagelijks vele reparaties verricht aan pc’s, laptops, Macs en mobiele telefoons. Aan de recensies te zien is een grote groep particulieren en bedrijven erg te spreken over de dienstverlening van dit bedrijf. Het team van specialisten werkt niet alleen vanuit hun serviceshop in Rotterdam, maar biedt ook computerhulp op locatie en op afstand.

Student aan Huis 

Via Student aan Huis kun je een student inhuren die uiteraard veel verstand heeft van computers. Wel is het zo dat dit bedrijf geen echte reparaties uitvoert. Dit betekent dat wanneer dat nodig blijkt te zijn, je alsnog naar een werkplaats zult moeten zoeken. Aan jou de keuze.

PCWIN

PCWIN is gevestigd in Bergschenhoek en sinds 2009 jouw full-service ICT-bedrijf voor de particuliere en zakelijke markt. Persoonlijke service, eerlijk advies en transparantie. Hulp bij computerproblemen, advies op maat en zakelijke oplossingen voor beheer, back-up, clouddiensten en begeleiding.

We hopen dat je zoektocht naar een goed bedrijf voor Mac reparatie in Amsterdam of Bergschenhoek met deze tips en adressen een stukje eenvoudiger is geworden.