De oma die alles goed weet!

0

Vaak denk je dat je alles wel zelf kan. Je hoeft geen kritiek van iemand en wil ook niet zo snel hulp vragen. Als je toch iemand tips gaat vragen dan zal het al snel zijn van iemand die bij dezelfde familie behoort. Een kind is vaak geneigd om naar zijn vader of moeder te gaan en vaak ook nog naar zijn of haar opa en oma. Hetzelfde heb jij, jij zou ook snel naar je vader, moeder, oma of opa gaan. De oma weet raadt, een oma weet altijd raadt. Er zijn altijd goede tips van de oma. De oma bekijkt jouw probleem en probeert oplossingen te bedenken, zodat je snel jouw probleem kunt verhelpen!

Redenen advies

Veel mensen vinden het spannend of zelfs eng om advies te vragen. Persoonlijk, ben ik er zelf één van. De reden waarom ik niet snel advies vraag is, omdat ik dan bang ben dat iemand mij niet intelligent genoeg vindt of mij zelfs zwak vindt. Gelukkig, is advies vragen juist een teken dat je sterk bent! Je leert namelijk iets nieuws, je stelt je open en je krijgt meer vertrouwen. Zorg er dus voor dat je je openstelt om vragen te stellen en advies te vragen! Je hoeft niet alles alleen te doen en je kan gerust hulp vragen, daar zijn mensen voor. 

Bang inbrekers

Stel je voor dat je bang bent voor inbrekers en je niet durft te slapen in de nacht. Dat kan ik begrijpen, een gevoel van onveiligheid hebben is één van de ergste gevoelens die je kan hebben. Gelukkig, worden er steeds meer apparaten gemaakt en technologie geïnnoveerd om mensen een veiliger gevoel te kunnen bieden. Zo heb je bijvoorbeeld een buitenlamp met sensor, die werkt op basis van beweging. Het is makkelijk aan te sluiten, het heeft een beetje hetzelfde gemak als dat van een normale lamp, alleen hoef je deze niet aan en uit te zetten, maar gaat dat automatisch.

Buitenlamp sensor

Een buitenlamp met sensor is voorzien van een bewegingssensor die elke voetstap, beweging etc detecteert en aanspringt wanneer zij een voetstap meten. Het fijne van zo een lamp is dat je lekker zelf kan kijken en instellen hoe lang de lamp met sensor aan moet staan. Als jij wilt dat hij na een stap, maar 10 seconden aan blijft staan dan kan dat, maar als jij wilt dat hij 5 minuten aanblijft dan kan dat ook! Het fijne van een sensorlamp is dat jij hem niet altijd aan en uit hoeft te zetten.

Voordelen sensorlamp

Er zijn verschillende voordelen gekoppeld aan een sensorlamp. Allereerst, biedt het de ultieme veiligheid aan! De lamp springt aan zodra er iemand binnen het bereik van de lamp zit. Het goede ervan is het feit dat je inbrekers afschrikt, omdat zij bang zijn betrapt te worden. Een ander zeer positief voordeel is het feit dat sensorlampen makkelijk te installeren zijn, omdat zij hetzelfde geïnstalleerd worden. Nog een voordeel is, dat het energiezuinig is, omdat het zonder stroom wordt aangesloten en je zo energiekosten bespaart.