De nieuwste interieurtrend

0

Betonlook muurverf is de nieuwe trend die je in veel huishoudens ziet verschijnen. Je kunt betonlook muurverf online bestellen bij een webshop of jouw favoriete verfwinkel. Betonlook is al jarenlang een populaire kleur. Maar doordat betonnen meubels en elementen vaak zwaar zijn werd het gemeden. Echter kun je met betonlook verf toch genieten van de kleuren zonder dat dit zwaar is. Dit zorgt ervoor dat je hele huis weer opfleurt. De grijsachtige kleuren zijn meestal in verschillende tinten verkrijgbaar. Er is dus altijd wel iets wat bij jouw interieur past.

Beton cire echt lijkende coating

Beton cire online bestellen via homeofconcrete.com is de beste keuze qua prijs en kwaliteit. Het is een sterke vloercoating die kan beschermen tegen krassen en val en stootschade. Ook zijn deze vloeren waterdicht wat ideaal is in een bedrijf of druk gezin. Daarnaast wordt het ook steeds meer gebruikt voor sanitaire ruimtes zoals een badkamer of WC. Hier gaat nog wel eens wat water over de vloer. Het is dus belangrijk om hier een goede waterdichte vloer te hebben. Meestal gaat het hierbij om een gewreven of gewaxte vloer. Je kunt het dus prima over een bestaande vloer heen plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je vloer ook nog eens langer meegaat.

Chalk paint

Chalk paint ook wel krijtverf genoemd is op dit moment heel erg  populair. Vooral jonge gezinnen met kinderen nemen deze verf. Dit plaatsen ze over deuren en muren zodat kinderen hier lekker op kunnen tekenen. Het is een poreuze maar ademende verf. Dit betekend dat je dus niet met vocht erop moet gaan want dit kan vlekken geven. Je zou een waterafstotende laag van wax of vernis overheen kunnen plaatsen. Echter is het dan wel wat lastiger om te tekenen voor de kinderen. Gemiddeld duurt het ongeveer 2 weken voor de verf helemaal uitgehard is. Gebruik deze verf dus bij voorkeur tijdens de zomer zodat het ook sneller en beter kan opdragen. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je de eerste laag opschuurt voor je de 2de laag aanbrengt. Hier kan je eventueel ook effecten mee creëren.

Beton cire direct bestellen

Via de betoncire shop kun je online een uitgebreid assortiment vinden in beton cire producten. Deze zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties. Daarnaast kun je dit over een bestaande vloer aanbrengen vanwege de dunne laag. In de meeste gevallen wordt er slechts een laag van 2-5 mm gebruikt. Het is dus handig om een vloer eronder te hebben. Het heeft ook een vochtwerende en antibacteriële werking. Hierdoor kun je hem in alle ruimtes in je huis gebruiken. Het schoonmaken is ook nog eens vele malen minder nodig. Je hebt dan dus een onderhoudsvriendelijk huis. Dat scheelt niet alleen geld maar vooral veel tijd! De levensduur van deze vloeren is super lang. Het vraagt dus maar een kleine investering als je dit doorberekend over de lange tijd dat deze vloer er kan liggen.